Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Βίντεο από το μέτωπο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας - Φταίει ο διαιτητής λέει ο Παναθηναϊκός!!!

Για μια ακόμα φορά οι "επιστήμονες" των γηπέδων με την ανοχή της πολιτείας μας έκαναν διεθνώς ρεζίλι

Μετά από την απόφαση του διαιτητή Ανδρέα Παππά να μην διεξαχθεί το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, οπαδοί του "Τριφυλλιού" εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και ακολούθησε "πόλεμος" με τις αστυνομικές δυνάμεις.


Για όλο το μπάχαλο που δημιουργήθηκε έγιναν 15 συλλήψεις και 25 προσαγωγές!

Σε πεδίο μάχης είχε μετατραπεί η περιοχή γύρω από το γήπεδο της Λεωφόρου. Ακόμα και κοντά στις 10:00 το βράδυ περίπου 300 οπαδοί επιδίδονται σε πετροπόλεμο με τους αστυνομικούς, ενώ “βροχή” πέφτουν τα δακρυγόνα.

Τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν πάρει στο... κυνήγι περίπου 300 άτομα, ενώ η εικόνα εντός του γηπέδου θυμίζει... βομβαρδισμένο τοπίο.









Νωρίτερα, ένταση επικράτησε μπροστά από την κερκίδα των επισήμων, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ.



Κατόπιν εορτής,όπως γίνεται πάντα,επαΐοντες και μη λένε το μακρύ τους και το κοντό τους για το ποιος φταίει και τι πρέπει να γίνει...

Τι είχες Γιάννη,τι είχα πάντα!

Ο δε επίσημος Παναθηναϊκός ρίχνει τις ευθύνες στον διαιτητή για την μη διεξαγωγή του αγώνα!!!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταδικάζει απερίφραστα τη βία. Μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό δύο- τρεις άφρονες οπαδοί του Παναθηναϊκού προχώρησαν σε μεμονωμένες ενέργειες ρίχνοντας φωτοβολίδες κατά την έξοδο ποδοσφαιριστών της αντιπάλου ομάδας.

Δύο ώρες μετά το συμβάν και παρότι στη συνέχεια δεν συνέβη το παραμικρό, ο διαιτητής κατά παράβαση των κανονισμών προχώρησε στην απόφαση της μη διεξαγωγής του αγώνα, παραγνωρίζοντας τις συνέπειες της απόφασης του αυτής, η οποία ήταν βέβαιο ότι θα οδηγούσε στα απαράδεκτα και απολύτως καταδικαστέα επεισόδια που είδε όλη η Ελλάδα και έπληξαν τον Παναθηναϊκό αλλά και το ελληνικό ποδοσφαιρο.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το αρμόδιο όργανο που θα επιληφθεί, θα τοποθετήσει το θέμα στη σωστή του διάσταση για την καθόλα λανθασμένη και ανεύθυνη απόφαση του διαιτητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom