Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Περιέργως υποτονικός ο κύριος Σταύρος Κοντονής - Τι έχει αλλάξει;

Το μεγάλο «φαγοπότι» στη Γ.Γ. Αθλητισμού

Περιέργως υποτονικός
Άτολμος να πάρει πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση της πρωθυπουργικής επιταγής για εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό ο Στ.Κοντονής.

Τι έχει αλλάξει;

Η ερώτηση όπως βλέπετε στην εικόνα δεν είναι δικιά μας.Είναι του γνωστού δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαϊδη,ο οποίος όχι μόνο γνωρίζει πράματα και θάματα που συμβαίνουν στο χώρο του αθλητισμού και στις υπηρεσίες του κράτους αρμοδιότητας του κυρίου Κοντονή,αλλά πολλάκις τα 'χει καταγγείλει από τις εκπομπές του χωρίς να ιδρώνει τ' αυτί κανενός.

Προφανώς ο δημοσιογράφος έχει στο μυαλό του και "Το μεγάλο «φαγοπότι» στη Γ.Γ. Αθλητισμού",που επανειλημμένα έχει καταγγείλει μέσα από την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ η κυρία Θεοδωροβία Πλακά,η οποία τις ίδιες καταγγελίες έχει κάνει και στη Δικαιοσύνη κι έχει παλιότερα ασχοληθεί και o "Κίτρινος Τύπος" του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Αντιγράφουμε από την http://www.triklopodia.gr/

Ακούστε καί διαδώστε τί μεγέθους ατασθαλίες κατήγγειλε στις 5 Ιουνίου 2013 στην κάμερα τού «κίτρινου τύπου» με στοιχεία, η υπάλληλος της Γ.Γ. Αθλητισμού Θεοδωροβία Πλακά, για να φθάσουν να την διώξουν το 2015….

Οι εισαγγελείς της Ελλάδας πού σέβονται τον θεσμό πού υπηρετούν, ΑΚΟΥΝΕ; Πού ΕΙΝΑΙ;

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πού θα κυνηγούσε τα σκάνδαλα καί την διαφθορά ενημερώνεται; ΑΚΟΥΕΙ; ΒΛΕΠΕΙ;

Εκ της διαχείρισης της «Τρικλοποδιάς».

Το μεγάλο «φαγοπότι» στη Γ.Γ. Αθλητισμού

Ειδικοί και «περίεργοι» λογαριασμοί, κακοδιαχείριση, μια τελετή βράβευσης επαγγελματιών του ποδοσφαίρου που στοίχισε στο ελληνικό Δημόσιο 15 εκατομμύρια ευρώ και δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ… είναι μόνο μερικά από τα όσα καταγγέλλει στην κάμερα του «Κίτρινου Τύπου» η υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, Θεοδωροβία Πλακά.
Με εντολή του τότε υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλου Γερουλάνου απεστάλησαν έγγραφα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και στον γενικό επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, κ. Λέανδρο Ρακιντζή, με τα οποία ζητούνταν η δικαστική και διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης της σύμβασης που υπεγράφη το 2006 μεταξύ του ελληνικού Δημοσίου και των εταιρειών «RAM MEDIA LTD» και «PARALLEL MEDIA GROUP PLC».
To κόλπο παράνομου πλουτισμού:
Παρότι το πόρισμα Ρακιντζή έκανε λόγο για αδιαφανείς διαδικασίες και παρανομίες, οι επιτήδειοι το έβαλαν στο… συρτάρι.
Απάντηση-πρόκληση υπαλλήλου της Γ.Γ. Αθλητισμού:
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom