Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Πόσους ανώμαλους έχει τελικά αυτός ο τόπος; - Συνελήφθη 56χρονος για ασέλγεια σε 9χρονη


Για ασελγείς πράξεις σε βάρος 9χρονου κοριτσιού και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας συνελήφθη 56χρονος στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για υπάλληλο τηλεοπτικού σταθμού της πόλης.


Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, ύστερα από καταγγελία που έκανε γνωστός του στο τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Τι αναφέρει το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Συνελήφθη 56χρονος για πορνογραφία ανηλίκων και αποπλάνηση παιδιών

Ο συλληφθείς κατά την τελευταία διετία προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 9χρονου κοριτσιού.

Στην κατοχή του βρέθηκαν εκατοντάδες αρχεία (βίντεο και φωτογραφίες) σκληρής παιδικής πορνογραφίας.Σε ορισμένα ψηφιακά αρχεία απεικονίζεται να ασελγεί σε βάρος του ανήλικου κοριτσιού.

Επιπλέον, βιντεοσκοπούσε και φωτογράφιζε ανυποψίαστες γυναίκες σε δημόσιους χώρους καθώς και παιδιά διαφόρων ηλικιών σε παιδική χαρά

Η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε χθες (25-11-2015), στον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμου που προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικου κοριτσιού, ενώ ταυτόχρονα κατείχε εκατοντάδες ψηφιακά αρχεία παιδικής πορνογραφίας.

Πρόκειται για 56χρονο ομογενή, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατ’ εξακολούθηση αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων, αποπλάνησης παιδιών και παράβασης του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα της οικίας του 56χρονου, που πραγματοποιήθηκε χθες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, μέσα αποθήκευσης ψηφιακών αρχείων, ψηφιακοί δίσκοι ( DVD ) και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε στα κατασχεθέντα ψηφιακά αρχεία, βρέθηκε βιντεοσκοπημένο και φωτογραφικό υλικό, που απεικονίζει τον συλληφθέντα να ασελγεί σε βάρος της ανήλικης, καθώς και γυμνές φωτογραφίες του 9χρονου κοριτσιού, αντίστοιχα. Επίσης, βρέθηκαν εκατοντάδες βίντεο και φωτογραφίες με σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Παράλληλα, εντοπίσθηκε βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό παιδιών διαφόρων ηλικιών σε παιδική χαρά, καθώς και ανυποψίαστων γυναικών σε δημόσιους χώρους και εντός αστικών συγκοινωνιών.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια απεστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για την περαιτέρω εξέτασή τους.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom