Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Ιδού το τέρας της Καλλιθέας,που ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια


Φωτογραφίες του 34χρονου αστέγου, που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων και είχε συλληφθεί στις 13/10/15, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία. Πρόκειται για τον Νικόλαο Μόλη, του Γεωργίου και της Κανέλας, που γεννήθηκε στις 12 Ιανουαρίου 1981 στην Αθήνα.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιών
ηλικίας μικρότερης των 14ετών κατά συρροή και εξακολούθηση και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

Ο 34χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, συνελήφθη κατά τη διερεύνηση υπόθεσης παιδοφιλίας, ύστερα από την καταγγελία των οικογενειών δύο αγοριών, ηλικίας οκτώ και 10 ετών, που διαπίστωσαν αλλαγές στη συμπεριφορά των παιδιών τους και ζήτησαν τη συνδρομή της Αστυνομίας.

Τα αγόρια εξετάστηκαν από ειδικούς παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ. και αποκάλυψαν με λεπτομέρειες τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν στα χέρια του 34χρονου.

Ο κατηγορούμενος, που είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος ανηλίκων, φέρεται ότι τα προσέγγιζε σε πλατείες της Καλλιθέας και, με «δόλωμα» λίγα ευρώ, τα οδηγούσε σε ερημικά σπίτια, όπου ασελγούσε σε βάρος τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και προέρχεται από κατακερματισμένη οικογένεια με «λερωμένο» ποινικό μητρώο.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών (26-10-2015 έως 26-4-2016), σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων από την εγκληματική του δράση και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom