Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΤΩΡΑ: Κατάληψη από την ΠΟΕ-ΟΤΑ στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους


Εισβολή και κατάληψη πριν από λίγο της ΠΟΕ – ΟΤΑ στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους!

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους
κάνει η ΠΟΕ – ΟΤΑ, υποστηρίζοντας πως ετοιμάζεται υπουργική απόφαση για την κατάργηση των βαρέων και ανθυγιεινών,καθώς και για την αύξηση των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση.

Οι διαμαρτυρόμενοι ανέβηκαν στον τρίτο όροφο του κτιρίου του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους επί της οδού Πανεπιστημίου και ανάρτησαν πανό.

Αφού έμειναν λίγη ώρα στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να φύγουν. "Σε ένδειξη καλής θέλησης" είπαν, αφού στις 13:00 "κλείστηκε" ραντεβού με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών.

Αν όμως δεν δεχτεί να τους δει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, απειλούν με κινητοποιήσεις από σήμερα κιόλας, με τον πρόεδρο της ΠΟΕ ΟΤΑ Θέμη Μπαλασόπουλο να προαναγγέλλει... Χριστούγεννα με σκουπίδια στους δρόμους όλης της χώρας.

"Ήταν ένα πρώτο μήνυμα στην κυβέρνηση. Νομίζω το πήραν. Αν τολμήσουν να βάλουν ξανά στο τραπέζι το θέμα των βαρέων και ανθυγιεινών, θα τους κόψουμε τα χέρια σύριζα. Να πάρουν χαμπάρι ότι δεν παίζουμε", είπε στους δημοσιογράφους ο Θέμης Μπαλασόπουλος και διεμήνυσε πως αν δεν υπάρξει ραντεβού για συνάντηση με τον Γιώργο Χουλιαράκη άμεσα, τότε θα γεμίσουν σκουπίδια οι δρόμοι όλης της χώρας. "Η ανόητοι είναι ή επικίνδυνοι για την κοινωνία" είπε επιτιθέμενος στην κυβέρνηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom