Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Σκηνές Φαρ Ουέστ τα ξημερώματα στου Γουδή - Αγρια καταδίωξη και πυροβολισμοί


Ένα απίστευτο περιστατικό με άγρια καταδίωξη και δεκάδες πυροβολισμούς εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στους δρόμους της Αθήνας όταν περιπολικά της Άμεσης Δράσης και μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ άρχισαν να καταδιώκουν ένα αυτοκίνητο με τρεις υπόπτους...

Όλα ξεκίνησαν στις πέντε και μισή τα ξημερώματα.

Ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης είχε σταματήσει στο φανάρι στη συμβολή Βασιλίσσης Σοφίας και Μεσογείων. Ξαφνικά οι αστυνομικοί ένιωσαν να περνάει δίπλα τους με μεγάλη ταχύτητα παραβιάζοντας το κόκκινο ένα αυτοκίνητο.

Πριν προλάβουν να συνέλθουν από την έκπληξη ένα δεύτερο αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα στο περιπολικό και ένας άνδρας άρχισε να τους φωνάζει να τον βοηθήσουν. Το αυτοκίνητο που μόλις είχε παραβιάσει το κόκκινο ήταν δικό του και είχε κλαπεί από τρεις αγνώστους...


Η ιστορία είχε αρχίσει να εκτυλίσσεται λίγα λεπτά νωρίτερα στον Άγιο Δημήτριο. Ο άτυχος άνδρας είδε μπροστά στα μάτια του τρεις Ρομά να του αρπάζουν το αυτοκίνητο. Αμέσως πήρε τα κλειδιά του δεύτερου αυτοκινήτου της οικογένειας και άρχισε να τους καταδιώκει. Όταν είδε μπροστά του το περιπολικό σκέφτηκε να ζητήσει βοήθεια.

Αμέσως το πλήρωμα του περιπολικού ενημέρωσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης και ξεκίνησε την καταδίωξη. Ακολούθησε το κλεμμένο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες οι οποίοι φαίνονταν αποφασισμένοι να ξεφύγουν με κάθε τρόπο.

Μέσω των οδών Κατεχάκη και Σεβαστουπόλεως οι δράστες κινήθηκαν προς Γουδή. Μάλιστα δεν δίστασαν να πυροβολήσουν αρκετές φορές προς το περιπολικό.

Οι άνδρες της Άμεσης Δράσης πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό, όμως οι δράστες δεν έλεγαν να σταματήσουν. Στου Γουδή ο δράστης που οδηγούσε έχασε τον έλεγχο. Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα και έτσι ακινητοποιήθηκε.

Αμέσως το πλήρωμα ενός από τα περιπολικά που μετείχαν στην καταδίωξη συνέλαβε τον έναν από τους δράστες. Λίγα λεπτά αργότερα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν και συνέλαβαν τον δεύτερο. Ο τρίτος κατάφερε να διαφύγει, όμως η σύλληψή του θεωρείται θέμα χρόνου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom