Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Να τους σκοτώσετε όλους,πλην πολιτικών,ρε γίγαντα Ξυδάκη! (ηχητικό)


«Εφόσον έχουμε 1,5 εκατομμύριο ανέργους και 1,5 με αδήλωτη εργασία, όταν δεν μπαίνουν εισφορές στο σύστημα, πώς θα πληρωθούν οι συντάξεις; Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών, Νικος Ξυδάκης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Οι άνθρωποι που δεν δουλεύουν κάνουν διπλή ζημιά, πρώτα στους εαυτούς τους και στις οικογένειες τους, υφιστανται αυτή την τεράστια ζημιά και ψυχική και υπαρξιακή και οικονομική και δευτερόν δεν προσφέρουν τίποτα στο σύστημα» επεσήμανε.

«Έχουν υπερβεί οι συνταξιουχοι τους εργαζόμενους. Τι μαγικά μπορεί να κάνει οποιαδήποτε κυβέρνηση για να λύσει αυτό το πράγμα;» τόνισε ο κ. Ξυδάκης.

Ακούστε το ηχητικό

Αν κύριε Ξυδάκη δεν μπορείς να λύσεις το γρίφο,τότε γιατί μπήκες στην Κυβέρνηση;Από διαπιστώσεις κι ερωτήσεις χορτάσαμε!

Κι επίσης κόφτε πια την προσπάθεια να φορτώσετε στους συνταξιούχους και στους άνεργους το πρόβλημα που οι προκάτοχοί σου δημιούργησαν στα ασφαλιστικά ταμεία.

Ο άνεργος δεν είναι άνθρωπος που δεν δουλεύει κύριε και δεν είναι κατ' επιλογήν άνεργος,αλλά δικό σας δημιούργημα,των πολιτικών κι ο συνταξιούχος δεν λαμβάνει κάποια χορηγία από το κράτος,αλλά χρήματα δικά του,που παρακρατούνταν προκαταβολικά,βγαλμένα με ιδρώτα και αίμα!

Κόψτε το κεφάλι σας λοιπόν να βρείτε λύσεις κι αφήστε τα μικρόφωνα στη μπάντα._

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom