Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Τροχαίο δυστύχημα στο Αγρίνιο με δύο νεκρούς (φωτο & βίντεο)


Σοβαρότατο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε απόψε στο Αγρίνιο,στην ε.ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος του ξενοδοχείου Ιmperial και στο ρεύμα προς τον κόμβο του Άγιου Δημήτριου.



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μηχανή μεγάλου κυβισμού με οδηγό έναν άνδρα 22 ετών  και ενώ κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στο συγκεκριμένο ρεύμα παρέσυρε και τραυμάτισε βαρύτατα γυναίκα που διέσχισε κάθετα το οδόστρωμα. 
Στη συνέχεια ο οδηγός της μηχανής έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε με δύναμη σε πινακίδα σήμανσης με αποτέλεσμα και αυτός να τραυματιστεί βαρύτατα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr ο οδηγός της μοτοσυκλέτας δεν φορούσε κράνος.
geg-troxaio-imperial8
Να σημειωθεί ότι η παράσυρση της γυναίκας έγινε σε σημείο όπου υπήρχε σήμανση για διάβαση πεζών. Σε πολύ άσχημη κατάσταση τόσο η άτυχη γυναίκα όσο και ο 22χρονος  δικυκλιστής μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο του Αγρινίου και εκφράζονταν φόβοι για την ζωή τους.

Οι φόβοι αυτοί τελικά επιβεβαιώθηκαν,αφού τόσο για τον 22χρονο, όσο και για την πεζή γυναίκα (που δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί), μετά την μεταφορά τους στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο τους.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνά η Τροχαία του Αγρινίου

geg-troxaio-imperial2

geg-troxaio-imperial3

geg-troxaio-imperial7

geg-troxaio-imperial4

geg-troxaio-imperial5


geg-troxaio-imperial9
http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom