Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Πρώτη απώλεια της κυβέρνησης πριν την ψηφοφορία; - Την κάνει με... συνέντευξη Τύπου ο Νικολόπουλος;


Για τη "νέα αυτόνομη και αδέσμευτη πορεία" του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος θα μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου,σήμερα Τρίτη, ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος. 

Μια εξέλιξη που έχει "άρωμα" ανεξαρτητοποίησης...

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να είναι ο Νίκος Νικολόπουλος η πρώτη απώλεια της κυβέρνησης στην ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου. Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο οποίος πολλάκις είχε εκφράσει την δυσαρέσκειά του μετά την μη υπουργοποίησή του, ​κλιμακώνει την αντίδρασή του ενάντια στα μνημονιακά μέτρα.

Σε συνέντευξή του στη RealNews είχε αναφέρει συγκεκριμένα πως "δεν ψηφίζω οτιδήποτε αποχρωματίζει τις κόκκινες γραμμές των ΑΝΕΛ στο τρίπτυχο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια".

Χτες, μάλιστα, συνεδρίασε η ΚΕ του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, προκειμένου να επικυρώσει την αυτόνομη κοινοβουλευτική πορεία του κόμματος.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: 
"Την Τρίτη 13/10 και ώρα 12.00 μ. στο ξενοδοχείο «Αμαλία» (Β. Αμαλίας 10), η Πολιτική Επιτροπή του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, θα παρουσιάσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ τις αποφάσεις της 5ης Εθνικής Συνδιάσκεψης για τη νέα αυτόνομη και αδέσμευτη πορεία του κόμματος, στην Βουλή και στην κοινωνία, χωρίς αποχρωματισμούς και συμβιβασμούς…
Χωρίς εκπτώσεις και παραλλαγές!!
Νίκος Ι. Νικολόπουλος, 
Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom