Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Λύτρωση για την Εθνική το 4 - 3 επί της Ουγγαρίας - Αφησε υποσχέσεις (βίντεο με τα γκολ)


Εφιάλτης ήταν για την Εθνική Ελλάδος  ο προκριματικός γύρος για τα τελικά του Euro 2016 και τελείωσε... γλυκά με νίκη 4-3 μέσα στο Γ. Καραϊσκάκης επί της Ουγγαρίας!

Η Εθνική μας σε δέκα παιχνίδια κατάφερε επιτέλους να γευτεί τη χαρά της νίκης και τερμάτισε τελευταία καταϊδρωμένη και ταπεινωμένη στον όμιλό της με μόλις 6 βαθμούς και 7 γκολ στο ενεργητικό της.

Η σημερινή της ανανεωμένη σχετικά εμφάνιση άφησε θετικές εντυπώσεις για το μέλλον... Εδειξε πολύ καλά επιθετικά στοιχεία,μαχητικότητα,πείσμα,αλλά στην άμυνα δέχτηκε και πάλι εύκολα τρία γκολ.

Η Εθνική άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Κίτσιου έκανε το γύρισμα από δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους, κατέληξε στον Σταφυλίδη, κι αυτός με πλασέ στην κίνηση έδωσε προβάδισμα στην Εθνική.


Στο 26' η Ουγγαρία έφερε το ματς στα ίσα, με τον Λόβρεντσιτς, ο οποίος κινήθηκε στην πλάτη του Σταφυλίδη και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 1-1.


ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Εννέα λεπτά μετά από τη σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο, η Ουγγαρία πήρε το προβάδισμα με σκόρερ τον Κρίστιαν Νέμεθ, ο οποίος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 1-2.


Η απάντηση της Εθνικής ήταν άμεση. Στο 56' ο Μάνταλος έστρωσε στον Ταχτσίδη, κι αυτός με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κίραλι για το 2-2.


75' 2-3 η Ουγγαρία! Ο Κάλμαρ πέρασε υπέροχα μέσα στην περιοχή, έστρωσε στον Νέμεθ, ο οποίος πλάσαρε ανενόχλητος κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!


79' ΓΚΟΛ για την Ελλάδα! Εξαιρετική κάθετη του Ταχτσίδη στον Μήτρογλου, ο οποίος με όμορφο πλασέ κάνει το 3-3!



86' ΓΚΟΛ για την Ελλάδα! Ο Κονέ με καρφωτή κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Χολέμπας, δίνει προβάδισμα στην Εθνική μας και επιτέλους τη χαρά της νίκης με 4-3!


Οι συνθέσεις
Ελλάδα: Καρνέζης, Κίτσιου, Σταφυλίδης (35' Χολέμπας), Μόρας, Παπασταθόπουλος(63' Τζανετόπουλος), Πέλκας, Μάνταλος(73' Κονέ), Ταχτσίδης, Σάμαρης, Φορτούνης, Μήτρογλου.

Ουγγαρία: Κίραλι, Κάνταρ, Φιόλα, Έλεκ, Ντζούντζακ(73' Καλμάρ), Νέμεθ, Γκέρα(71' Nάγκι), Μπόντε, Λεάντρο, Γιουχάζ, Λόβρενσιτς(61' Νίκολιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom