Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΚΥΠΡΟΣ: ΣΟΚ από δικαστική απόφαση:Δεν μπαίνει φυλακή 36χρονος αιμομίκτης-παιδεραστής! - «Επαρκής η 3μηνη προκράτηση»!

Απίστευτη υπόθεση παιδεραστίας που κρατάει από το 1992

- Τον περασμένο Ιούνιο είχε προκληθεί Παγκύπριος σάλος από την χρόνια (1992-2002) αιμομικτική κακοποίηση
- Ανήλικα παιδιά ως επί το πλείστον συγγενείς βιάζονταν από ολόκληρη οικογένεια
- Σήμερα ο μοναδικός εμπλεκόμενος που παραδέχθηκε ενοχή, ο 36χρονος γιος βρέθηκε στο δικαστήριο
- Το δικαστήριο του επέβαλε πρόστιμο 5.000 ευρώ και θα αφεθεί ελεύθερος(!)
- Επίκειται τον Φεβρουάριο η δίκη της μητέρας, του πατέρα και του άλλου γιου της οικογένειας των βιαστών
- Όλες οι θλιβερές και φρικιαστικές αποκαλύψεις για τους ομαδικούς βιασμούς

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η δικαστική απόφαση του Κακουργιοδικείου αναφορικά με τον ένα εκ των υιών της οικογένειας των αιμομικτών-βιαστών που κατά κανόνα ασελγούσαν και κακοποιούσαν σεξουαλικά τα ανήψια και ξαδέλφια τους, αλλά επίσης και κάποιους ανηλίκους που δεν ήταν συγγενικά τους πρόσωπα.

Ο 36χρονος γιός της τετραμελούς οικογένειας έχει κατηγορηθεί για τους κατ' εξακολούθησιν βιασμούς και άσεμνες επιθέσεις εναντίον κυρίως των ανήλικων συγγενικών του προσώπων, ενώ ήδη έχει παραδεχθεί ενοχή σε τρεις κατηγορίες για άσεμνες επιθέσεις εναντίον ανηλίκων.

Τα ποινικά αδικήματα που αφορούν στο βιασμό δύο κοριτσιών, πλέον 29 και 34 ετών καθώς και ενός αγοριού σήμερα 27 ετών, διεξήχθησαν κατ' εξακολούθησιν από το 1992 μέχρι το 2002, με το μικρότερο παιδί που υπέστη την ανείπωτη ψυχοσωματική του κακοποίηση να είναι το 10χρονο αγοράκι ανήψι/ξαδελφάκι της οικογενείας!

Ωστόσο, το Κακουργιοδικείο έκρινε οτι η περίοδος των τριών μηνών προκράτησης του 36χρονου, του μόνου υπόπτου ο οποίος συνεργάστηκε με τις Αρχές, επιδεικνύοντας πνέυμα συνεργασίας, είναι επαρκείς ως τιμωρία... για τις επί μια δεκαετία "πρακτικές", επιβάλλοντάς του παράλληλα πρόστιμο της τάξης των 5 χιλιάδων ευρώ ως εγγύηση για τρία χρόνια.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 63χρονος πατέρας του, η 64χρονη μητέρα του, αλλά και ο 37χρονος αδελφός του παραμένουν υπόδικοι και κρατούμενοι, αρνούμενοι οποιασδήποτε εμπλοκής, πλην της μητέρας που δηλώνει αμέτοχη, αν και γνώριζε τις πράξεις του πατέρα, εν αναμονή της δίκης τους τον Φλεβάρη του 2016, καθώς δεν υπήρξε παραδοχή των κατηγοριών που τους απαγγέλθηκαν την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, αντιμετωπίζουν κατηγορίες που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, βιασμού, απόπειρας βιασμού, διαφθοράς γυναίκας κάτω των 13 ετών, άσεμνης επίθεσης εναντίον γυναίκας και άσεμνης επίθεσης εναντίον άνδρα.

Η θλιβερή, όσο και πρωτοφανής για τα κυπριακά δικαστικά χρονικά υπόθεση ήρθε στο φως όταν η 29χρονη συγγενής της οικογενείας προχώρησε σε καταγγελία μετά από παρότρυνση ψυχολόγου, ο οποίος παρακολουθούσε και τον αδελφό της.

Παράλληλα, με το απόστημα να σπάει, ακολούθησε μπαράζ καταγγελιών, όχι μόνο των συγγενικών τους προσώπων, έξι τον αριθμό, τότε ανήλικων, που περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα, δηλαδή επί μια δεκαετία υπέστησαν τα πάνδεινα από την συγκεκριμένη οικογένεια.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Τα παιδιά αυτά με το μικρότερο να ήταν 10 ετών (τότε) αγοράκι όταν υπέστησαν τα πάνδεινα από τους 4 συγγενείς τους, "έλυσαν" την σιωπή τους αποκαλύπτοντας το δράμα που ζούσαν επί 7 χρόνια στα χέρια της συγγενικής τους οικογένειας, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και ακόμα ένα κοριτσάκι.

Για την ακρίβεια οι ύποπτοι είναι ένας 62χρονος πατέρας, μια 64χρονη μητέρα και οι δύο γιοι τους ηλικίας 36 και 37 ετών. Φρικιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτουν σήμερα τα τρία θύματά τους, που αποφάσισαν να καταφύγουν έστω και καθυστερημένα στην κυπριακή δικαιοσύνη.

Ωστόσο, τις μαρτυρίες τους τις ενισχύει το γεγονός ότι είχαν εδώ και χρόνια αποταθεί σε ψυχολόγους, ενώ είχαν εκμυστηρευθεί σε άτομα του στενού τους οικογενειακού περιβάλλοντος, ορκίζοντάς τα να μην αποκαλύψουν τίποτα όμως, τα όσα ζούσαν στα χέρια της συγγενικής τους οικογένειας, καταρρίπτοντας έτσι τυχόν ισχυρισμούς που ενδέχεται να προβληθούν από τους τέσσερις συλληφθέντες ότι ξαφνικά αποφάσισαν για διάφορους λόγους τώρα να μιλήσουν τα τρία ανήψια τους.

Το μεγαλύτερο φορτίο από όλα το φέρει η γυναίκα που τότε ήταν μόλις 12 ετών, η οποία σήμερα είναι 29 ετών και την οποία η οικογένεια βίαζε ομαδικά με την μητέρα να "παίρνει μάτι" και να δίνει εντολές και να ενθαρρύνει, πατέρα και γιους!

Όπως έχει αναφερθεί στις μαρτυρικές καταθέσεις που δόθηκαν ο πατέρας και οι δύο γιοι του την ανάγκαζαν να παρακολουθεί πορνοταινίες και μετά ασελγούσαν πάνω στο ανήλικο κορμάκι της.

Τα δύο άλλα αδελφάκια ανήμπορα τότε να αντιδράσουν επέλεξαν τον δρόμο της σιωπής, αρχικά τουλάχιστον, ενώ οι συγγενείς-τέρατα δεν σταματούσαν να τους κάνουν άσεμνες επιθέσεις και να τα κακοποιούν σωματικά, σεξουαλικά και ψυχικά.
http://www.newsit.com.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom