Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Νέα ήττα για την Εθνική Ελλάδας 3-1 από τη Β. Ιρλανδία (φωτο & βίντεο)


Ούτε στο Μπέλφαστ τα κατάφερε η Εθνική Ελλάδας,όπου έχασε 3-1 από την Βόρεια Ιρλανδία για την 9η αγωνιστική των ομίλων της προκριματικής φάσης του Euro 2016.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στους 20 βαθμούς,είναι στην πρώτη θέση και πήραν από σήμερα την πρόκριση για την τελική φάση του Euro,ενώ η Εθνική μας παραμένει τελευταία και ταπεινωμένη με μόλις τρεις βαθμούς και καμία νίκη!

Μένει ένα παιχνίδι ακόμα με την Ουγγαρία την Κυριακή στο Καραϊσκάκη μπας και σπάσει το ρόδι...
Ακόμα μία πίκρα για τους φίλους της Εθνικής που επιμένουν να την ακολουθούν παντού

Στο 35' ΓΚΟΛ για τη Βόρεια Ιρλανδία:Ο Έβανς έβγαλε πλάγια στον Ντάλας, αυτός έκανε το γύρισμα στον Ντέιβις, ο οποίος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!


45' ΔΟΚΑΡΙ για την Εθνική Ελλάδος:Ο Μήτρογλου έκανε το σουτ, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, καθώς "τράνταξε" το δεξί δοκάρι του Μακγκόβερν!

49' ΓΚΟΛ για τη Βόρεια Ιρλανδία: Ο Νόργουντ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μαγκένις πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε πάνω από τον Αραβίδη και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0!


Στο 58' 3-0 η Βόρεια Ιρλανδία:Ο Ντέιβις με κεφαλιά, από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής(!) πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα!


Στο 86' το γκολ της τιμής για την Εθνική μας: Ο Τοροσίδης έκανε το γύρισμα από δεξιά κι ο Αραβίδης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.


Λήξη του αγώνα και γιορτή στο Μπέλφαστ για τους Ιρλανδούς


Οι συνθέσεις των ομάδων
Βόρεια Ιρλανδία: Μακγκόβερν, Μακόλεϊ, Μάκνερ (84' Μακάλοκ), Κάθκαρτ, Ντέιβις, Μπραντ, Έβανς, Ντάλας, Νόργουντ, Γουάρντ(81' Μακγκίν), Μαγκένις (78' Μπόις).

Ελλάδα: Καρνέζης, Μόρας, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Τζιόλης, Κονέ (70' Πέλκας), Αραβίδης, Σάμαρης, Μήτρογλου (76' Αθανάσιάδης), Καρέλης (65' Μάνταλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom