Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Ποιοι είναι οι 1101 που "έρχονται και θα τ' αλλάξουν όλα"; (βίντεο)


Aπό χθες παίζει φουλ στο διαδίκτυο ένα βίντεο που προαναγγέλλει τον ερχομό των "1101",ως άλλοι μεσσίες,χωρίς να διευκρινίζεται περί ποίων και τίνος πρόκειται,ενώ απ' όλους τους γνωστοί στον κόσμο είναι ο πρώην ΥΠΟΙΚ Γιάννης Βαρουφάκης (που παίζει το ρόλο κράχτη στο βίντεο) και ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης.

Να 'ναι πολιτική κίνηση,να 'ναι κατασκευαστές πλυντηρίων ή εργοστάσιο επίπλων;Γιατί για θίασος ή ιστοσελίδα είναι πάρα πολλοί!

Ο Γιώργος Παπαδάκης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ζήτησε από τον ηθοποιό Κλέωνα Γρηγοριάδη να του εξηγήσει τι είναι αυτό το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με πρωταγωνιστή τον Γιάνη Βαρουφάκη και ποιοι είναι αυτοί που "έρχονται και θα τ' αλλάξουν όλα".

Στο βίντεο,που θυμίζει trailer από ταινία επιστημονικής φαντασίας, ο κόσμος ενημερώνεται ότι την 1η Νοέμβρη έρχονται οι 1101,ανάμεσα στους οποίους είναι ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης.

Το βίντεο αναφέρει πως αυτοί οι 1101 θα αλλάξουν τα πάντα στην κοινωνία, στην πληροφορία, στην ιστορία και στη Δημοκρατία.

Ο ηθοποιός όχι μόνο δεν μας διαφώτισε,αλλά φούντωσε περισσότερο το μυστήριο... προαναγγέλλοντας και άλλα τρέιλερ:
"Μην περιμένετε από μένα απάντηση ευκρινή γιατί έχω δεσμευτεί να μην αποκαλύψω προς στιγμήν δεδομένου ότι θα ακολουθήσουν ακόμα δύο ή τρία τρέιλερ. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ήδη είμαστε 1.101, ότι πρόκειται να γίνουμε πολλοί περισσότεροι και ότι έχουμε σοβαρό σκοπό να τα αλλάξουμε όλα" απάντησε ο ηθοποιός χωρίς να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom