Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

O Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο... Ερωτοδικείο (φοβερό βίντεο)


Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα παλιό βίντεο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τότε βουλευτής της Ν.Δ., έξω από τα αυστηρά κλισέ της σοβαροφάνειας, χωρίς ρετούς, χωρίς την ξύλινη γλώσσα που μας έχουν συνηθίσει οι πολιτικοί μιλάει για τον έρωτα και για τη ζωή, όπως αναφέρει το athensmagazine.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, όπως δεν τον ξέρετε… στο New Channel με παρουσιάστρια τη γνωστή δημοσιογράφο Βίκυ Μιχαλονάκου, σε μια συνάντηση (το 1997), με την τραγουδίστρια και τηλεπερσόνα Άννα Μαρία Λογοθέτη.

«Με συνομιλήτρια την Άννα Μαρία Λογοθέτη, μπλοκάρω..», είχε δηλώσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε εκείνη την εκρηκτική τους συνάντηση.

Ακόμα, για χάρη της ήταν διατεθειμένος να ξυρίσει το μουστάκι του – σήμα κατατεθέν της κρητικής λεβεντιάς του, επειδή δεν άρεσε στην Άννα Μαρία.

Όπως αναφέρει το athensmagazine, ο τότε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δεν δίστασε να απαντήσει και σε τολμηρές ερωτήσεις έξω τα θεσμικά πολιτικά πλαίσια του καθωσπρεπισμού.

Το ερώτημα κλασσικό: Τι προτιμάει σε μια γυναίκα, στήθος ή μπούτι; Μειμαράκης (γέλια) «Δεν έχω πρόβλημα αρκεί να είναι ωραίο… κάθομαι και το θαυμάζω. Δεν έχει πρόβλημα αυτή που το δείχνει, θα έχω εγώ που το θαυμάζω…»;



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom