Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: Έρευνες της Αντιτρομοκρατική σε γιάφκα!

Bρέθηκαν  σάκοι με βαρύ οπλισμό και πυρομαχικά 

Έρευνες γίνονται αυτή την ώρα από την Αντιτρομοκρατική σε αποθήκη στον Μαραθώνα η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε νοικιαστεί από τον Σπύρο Δραβίλα μέλος των ληστών του Διστόμου, ο οποίος αυτοκτόνησε τον περασμένο Ιούνιο σε συμπλοκή με τους αστυνομικούς στην Αγχίαλο Βόλου.

Νέες πληροφορίες του newsit.gr λένε ότι κλήθηκε στο σημείο ομάδα πυροτεχνουργών του ΤΕΕΜ καθώς υπάρχουν ενδείξεις για ύπαρξη χειροβομβίδων και πυροσωλήνων τύπου RPG.


Η αποθήκη είχε νοικιαστεί πριν το καλοκαίρι και εντοπίστηκε μετά από τις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στην γιάφκα του Μώλου Φθιώτιδας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην γιάφκα βρέθηκαν χάρτες που ήταν σημειωμένες με κόκκινο μαρκαδόρο κάποιες περιοχές στην Αττική.


Σάκοι με βαρύ οπλισμό και πυρομαχικά βρέθηκαν στην αποθήκη - γιάφκα στον Μαραθώνα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Αντιτρομοκρατικής.  

Στον εξωτερικό χώρο εντοπίστηκαν 6 ΙΧ αυτοκίνητα, ένα φορτηγό και δύο μοτοσικλέτες, ενώ στο εσωτερικό χώρο βρέθηκαν σάκοι με βαρύ οπλισμό και πυρομαχικά, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ενημέρωση.
 Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες η αποθήκη ανήκε στο παρελθόν σε εταιρεία κατασκευής τεντών η οποία έκλεισε πριν από 10 χρόνια. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η έρευνα ξεκίνησε στις 08.30 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom