Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Γέμισε ο τόπος υποκριτές και φαρισαίους για την κατάργηση των ειδικών συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας

Πρώτοι και καλύτεροι ο Νεοδημοκράτης περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και η Φώφη Γεννηματά,που ψήφισε και με τα δυό της χέρια το 3ο Μνημόνιο

Χωρίς ίχνος ντροπής άνθρωποι που ψήφισαν και με τα δύο τους χέρια το 3ο Μνημόνιο βγαίνουν τώρα που αρχίζει η εφαρμογή του από τ' αριστερά της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ως οι ίδιοι να προήλθαν από παρθενογένεση....

Δεν ήξεραν,δεν γνώριζαν,ούτε ζούσαν σ' αυτόν τον τόπο όταν
παίρνονταν οι αποφάσεις και οι ίδιοι ή τα κόμματά τους περνούσαν τη θηλιά στο λαιμό του λαού.  

Δημοσιεύουμε παρακάτω ένα άρθρο του εκδότη των ΝΕΩΝ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ,Κώστα Δραγάτη,που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στα νησιά μας καθώς και τις σχετικές ανακοινώσεις του ΠΑΣΟΚ και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΠΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ

Ο περιφερειάρχης Ρόδου και Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Χατζημάρκος, δημοσίευσε σήμερα την ανακοίνωση που παραθέτουμε κατωτέρω, η οποία αναφέρεται στην έναρξη κατάργησης των ειδικών συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας από την επόμενη εβδομάδα.

Ασφαλώς, καταργείται ο ειδικός ΦΠΑ - και - στην Πάρο που βρίσκεται ανάμεσα στην πρώτη ομάδα νησιών εφαρμογής του μέτρου.

Το μέτρο αυτής της κατάργησης συνταγματικού δικαιώματος των πολιτών των νησιών μας επιβάλλεται επειδή:
1. η ΝΔ (με την οποία εκλέγεται και την οποία υπηρετεί ο κ. Χατζημάρκος) και το ΠΑΣΟΚ το είχαν προτείνει προς τους χρεοκράτες κατακτητές μας πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, στο γνωστό "μέιλ Χαρδούβελη", για να καλυφθούν δήθεν χρέη της χώρας μας προς τους ίδιους,

2. ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ - που κατηγορούσαν παλαιότερα τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ότι προδίδουν τα νησιά μας ανυπεράσπιστα επί του θέματος - υπέγραψαν τη συγκεκριμένη κατάργηση στο 3ο μνημόνιο, με τη συμφωνία Τσίπρα της 12|07|15 στη Σύνοδο Κορυφής, όπως εφαρμόστηκε με την ψήφιση δύο νόμων με προαπαιτούμενα έκτοτε, και της έγκρισης από τη Βουλή - κατά πλειοψηφία - της ενημέρωσης για την εφαρμογή του 3ου μνημονίου στις 14|08|15 όπως υπερψηφίσθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ, τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΠΟΤΑΜΙ.

ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ



- Ο περιφερειάρχης Χατζημάρκος, κατά την περίοδο που η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ κυβερνούσαν και ξεπουλούσαν το συνταγματικό δικαίωμα των νησιωτών επί του ΦΠΑ στους χρεοκράτες, δεν έβγαζε άχνα. 


"Σαλιάριζε" πολιτικά με κάτι υπονοούμενα για ξεκάρφωμα και στήριζε με χέρια και με πόδια τον Σαμαρά, ο οποίος άλλωστε, τον είχε επιλέξει - ανάμεσα σε άλλους δελφίνους - για το χρίσμα του υποψηφίου της ΝΔ για τις περιφερειακές εκλογές του 2014, όπως είπαμε.

- Κατά την πρώτη περίοδο της πρώτης συγκυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου, ο περιφερειάρχης Χατζημάρκος, ξαφνικά, θυμήθηκε ότι οι ειδικοί συντελεστές ΦΠΑ στο Αιγαίο πάνε για κατάργηση, και τότε, άρχισε να ξοδεύει τα λεφτά της Περιφέρειας για να κάνει δεξιώσεις - δήθεν ημερίδα διαμαρτυρίας - στην Αθήνα, σε πολυτελές ξενοδοχείο, προκειμένου να αντιπολιτεύεται για λογαριασμό της ΝΔ, την κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου.

- Όταν προκηρύχθηκαν οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, ο περιφερειάρχης Χατζημάρκος, αντί να παζαρέψει με τα κόμματα που διεκδικούσαν την πρωτιά, έκανε τον μουγκό για το θέμα του ΦΠΑ των νησιών. Διότι και η Νέα Δημοκρατία για την οποία λειτουργεί ως περιφερειάρχης, έχει ψηφίσει την κατάργηση των συντελεστών ΦΠΑ των νησιών, αφού έχει ψηφίσει μαζί με τον Τσίπρα και τον Καμμένο το τρίτο μνημόνιο.

ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ "ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ" ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ...
Τώρα, που δεν κυβερνά η Νέα Δημοκρατία, αλλά οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ο Χατζημάρκος εκδίδει ανακοινώσεις εναντίον της κατάργησης των ειδικών συντελεστών ΦΠΑ των νησιών, μόνο και μόνο επειδή το μνημόνιο το εφαρμόζει η κυβέρνηση Τσίπρα, ξεχνώντας ότι το έχει ψηφίσει και η Νέα Δημοκρατία στην οποία ο ίδιος ανήκει, ομνύει και για την οποία ως πολιτικός εγκάθετος λειτουργεί στα νησιά μας από τότε που εξελέγη.

Προσπαθεί να ξεγελάσει για μία ακόμη φορά τους νησιώτες, κατά τον αντίστοιχο - πλην αντίστροφο - τρόπο που το έκαναν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ των Κυκλάδων (Συρμαλένιος, Συρίγος, Μανιός) και οι πολιτευτές του ΠΑΣΟΚ, των ΑΝΕΛ και του ΠΟΤΑΜΙΟΥ του νομού μας, καθώς και οι ομόλογοι τους της Δωδεκανήσου.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΑΔΙΤΕΣ
Με την παράταξη του περιφερειάρχη Ρόδου και Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, κου Χατζημάρκου, έχει εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος από τις εκλογές του 2014 αντιπροσωπεύοντας τα νησιά Πάρου και Αντιπάρου ο έπαρχος της Νέας Δημοκρατίας Κ. Μπιζάς.

Ο τελευταίος είναι γνωστό ότι ασκεί την "πολιτική των επιστολών" και των αντίστοιχων δελτίων τύπου. Δηλαδή δεν παίρνει καμία ουσιαστική πολιτική πρωτοβουλία, δεν συμμετέχει σε καμία ενέργεια για κάποιο έργο, απλά, για διάφορα ζέοντα θέματα των δύο νησιών μας τα οποία "καίνε" τους πολιτικές στέλνει "συμπαθητικές επιστολές προτάσεων ή διαμαρτυρίας" και μετά, τις δημοσιοποιεί για να γίνεται συμπαθητικός στους ψηφοφόρους.

Θέλει να γίνεται "συμπαθητικός" όχι επειδή έλυσε κάποιο πρόβλημα, αλλά επειδή γράφει επιστολές που μιλούν για το πρόβλημα των πολιτών!!! Μερικοί πολίτες που αγαπούν να διαβάζουν για εκείνο που τους "πληγώνει", βρίσκουν - όχι λύση - αλλά παρηγοριά στις επιστολές του Κ. Μπιζά και τον ξαναψηφίζουν.

Τα ίδια ισχύουν και για τον συμπατριώτη μας Π. Τζανακόπουλο ο οποίος από το 2014 έχει εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος με τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ για τις περιφερειακές εκλογές, τον πρώην περιφερειάρχη Ρόδου και Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ, κ. Γ. Μαχαιρίδη, ο οποίος τώρα είναι στην αντιπολίτευση. Για την κατάργηση των συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας έχουν κάνει και αυτοί τα ίδια ακριβώς με τον Χατζημάρκο της Νέας Δημοκρατίας.

Συνεπώς...
Όποιος καταστηματάρχης Πάρου και Αντιπάρου θα έχει να κάνει παράπονα για απώλειες εσόδων ή για την ακρίβεια των προϊόντων που προμηθεύεται επειδή ο συντελεστής ΦΠΑ θα επιβαρύνει τα περισσότερα προϊόντα με 23% από την επόμενη εβδομάδα, καθώς και όποια νοικοκυρά και όποιος οικογενειάρχης θα έχει να κάνει παράπονα επειδή θα έχουν ακριβύνει όλα τα προϊόντα στο μπακάλικο ή το σουπερμάρκετ.... μπορεί να απευθύνεται σε όλους τους προαναφερθέντες τοπικούς και υπερτοπικούς που τους κλέβουν τα δικαιώματα τους και τους κοροϊδεύουν με ανακοινώσεις και δελτία τύπου.

Κ.Ν. Δραγάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom