Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

"Σύντροφε" κ. Γ. Κατρούγκαλε, "πιάσε Δεξά" να περάσει ο Λαός .... άλλοι "νεοφιλέ-σύντροφοι" δεν μας χρειάζονται, μπουχτίσαμε!

- Ο πρώην υπουργός πρότεινε ανοιχτά την Ιδιωτική ασφάλιση
- Εβαλε στην "Επιτροπή Σοφών" τον άνθρωπο του Σημίτη που άλωσε το ΙΚΑ από το 1999 έως το 2004

Αν όσα είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο κ. Γ. Κατρούγκαλος, για την Κοινωνική Ασφάλιση, είναι στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τότε μαυρίστε τους ....μας εξαπάτησαν πολιτικά !

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΕΔΩ

Αν δεν το γνωρίζετε κ. Κατρούγκαλε, ο καθηγητής κ. Μ. Νεκτάριος -που αναφέρατε και τον έχετε διορίσει στην "Επιτροπή Σοφών"- είναι πρόεδρος σε Ασφαλιστική εταιρεία της Οικογένειας Φωκ. Μπράβου ....την International Life, Α.Ε.Α.Ζ.

ΕΠΟΜΈΝΩΣ ΥΠΆΡΧΕΙ ΘΈΜΑ! 
ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΊ ΙΔΙΩΤΙΚΆ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ(ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΆ) ....ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΏΣΕΙ ΌΛΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ !




Πρόεδρος της International Life, Α.Ε.Α.Ζ.

Τον ειδικό σύμβουλο (1983-1987) του κ. Κ. Σημίτη στο υπ. Εμπορίου κ. Μ.  Νεκτάριο, έβαλε στην δωδεκαμελή επιτροπή εμπειρογνωμόνων για το Ασφαλιστικό  ο κ. Κατρούγκαλος.

 Τον “ανθρώπο των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών” ....της "Αντίστροφης Υποθήκης" !!!!
(Λίγο πριν φύγει η Τσιπρο-κυβέρνηση)

«Η σχέση  αλληλοεκτίμησης ανάμεσα στον πρωθυπουργό -κ. Κ. Σημίτηκαι τον μέχρι το 1999 γενικό διευθυντή της Εθνικής Ασφαλιστικής, εμφανιζόταν ως  η επιβεβαίωση της επερχόμενης άλωσης του ΙΚΑ από τις δυνάμεις της αγοράς(!)….»


Δωδεκαμελή επιτροπή εμπειρογνωμόνων για το Ασφαλιστικό σύστησε ο Κατρούγκαλος.

Τα μέλη της "Επιτροπής Σοφών" είναι τα εξής:

1. Άννα Λιγωμένου, Αντιπρόεδρος Ελεγκτικού Συνεδρίου, ως Πρόεδρος
2. Βασίλης Ανδρουλάκης, Δικαστής Συμβουλίου της Επικρατείας
3. Διονύσιος Γράβαρης, Καθηγητής Κοινωνικής Πολιτικής
4. Ξενοφών Κοντιάδης, Καθηγητής Δικαίου Κοινωνικής Ασφάλειας
5. Κωνσταντίνος Κρεμαλής, ομ. Καθηγητής Δικαίου Κοινωνικής Ασφάλειας
6. Σταυρούλα Κτιστάκη, Δικαστής Συμβουλίου της Επικρατείας
7. Φρόλη Κουσκουνά, Πρόεδρος Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής
8. Σπύρος Μαρκάτης, Δικαστής Συμβουλίου της Επικρατείας
9. Δημήτριος Μπούρλος, Δικηγόρος, εξειδικευμένος σε συνταξιοδοτικά θέματα
10. Μιλτιάδης Νεκτάριος, Καθηγητής Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης
11. Αθηνά Πετρόγλου, Δικηγόρος, εξειδικευμένη σε συνταξιοδοτικά θέματα
12. Άγγελος Στεργίου, Καθηγητής Δικαίου Κοινωνικής Ασφάλειας

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
« ....διορισμός στη διοίκηση του ΙΚΑ του κ. Νεκτάριου ο οποίος διετέλεσε ειδικός σύμβουλος του κ. Σημίτη στο υπουργείο Εμπορίου την περίοδο 1983-1987, ήταν προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού
 «Η σχέση  αλληλοεκτίμησης ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον μέχρι το 1999 γενικό διευθυντή της Εθνικής Ασφαλιστικής, εμφανιζόταν ως  η επιβεβαίωση της επερχόμενης άλωσης του ΙΚΑ από τις δυνάμεις της αγοράς(!)….»

https://tolimeri.wordpress.com/2013/08/01/%ce%b1%ce%ba%cf%8c%ce%bc%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b1%ce%bb%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%8d%ce%b6%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%b7-%ce%b5/

Εκσυγχρονιστής εν υαλοπωλείω!!!  ….ο Μιλτιάδης Νεκτάριος, ως Διοικητής του ΙΚΑ
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ -ΙΚΑ - ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ  — Εκσυγχρονιστής εν υαλοπωλείω!!!  ….ο Μιλτιάδης Νεκτάριος, ως Διοικητής του ΙΚΑ.

   — [Σύμφωνα με την «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» της 9ης Μαρτίου 2000] (ΦΩΤΟ).
   — (Ο κ. Μιλτιάδης Νεκτάριος διετέλεσε Διοικητής του ΙΚΑ, από τις αρχές του 1999 μέχρι 11-06-2004)
  — Να δούμε ορισμένα σημεία, από το άρθρο της έγκριτης δημοσιογράφου κας Χριστίνας  Κοψίνη:
— «….ρηξικέλευθες διαδικασίες εξυγίανσης των οικονομικών του ιδρύματος, όπως αυτές συμπυκνώθηκαν στην πρόσφατη ανάδειξη της κοινοπραξίας που θα αναλάβει την τιτλοποίηση  δισεκατομμυρίων οφειλών (περίπου 750 δισ. δρχ.) προς το ΙΚΑ.  Εξίσου βέβαιο είναι ότι η ίδια η έννοια της τιτλοποίησης ήταν ελάχιστα γνωστή….»
— «….Το ακροατήριο….αναζητούσε από την ομιλία του νέου Διοικητή το σημείο αιχμής που θα επιβεβαίωνε την κατηγοριοποίηση του Μ. Νεκτάριου ως “ανθρώπου των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών”. Διότι, αυτός ο χαρακτηρισμός συνόδευε τον νέο Διοικητή κατά την έλευση του στο ΙΚΑ. Μια έλευση η οποία είχε διαρρεύσει αρκετές φορές ένα χρόνο πριν πραγματοποιηθεί, πιστοποιώντας ότι ο διορισμός στη διοίκηση του ΙΚΑ του κ. Νεκτάριου ο οποίος διετέλεσε ειδικός σύμβουλος του κ. Σημίτη στο υπουργείο Εμπορίου την περίοδο 1983-1987, ήταν προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού
 «Η σχέση  αλληλοεκτίμησης ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον μέχρι το 1999 γενικό διευθυντή της Εθνικής Ασφαλιστικής, εμφανιζόταν ως  η επιβεβαίωση της επερχόμενης άλωσης του ΙΚΑ από τις δυνάμεις της αγοράς(!)….»
— «….φούντωναν οι διαμαρτυρίες από τους συνταξιούχους, ενώ στις συνεδριάσεις των συνδικαλιστών θα μπορούσαν εν συντομία να διατυπωθούν στο σύνθημα που ακουγόταν στα συλλαλητήρια της Αθήνας: “Κάτω τα χέρια από το ΙΚΑ” …. »
— «….Οι εξαγγελίες τόσο για την ΑΕΔΑΚ ασφαλιστικών ταμείων όσο και για την τιτλοποίηση των υποχρεώσεων δρομολογήθηκαν με τρόπο και ρυθμούς που υπερβαίνουν τα δεδομένα της δημόσιας διοίκησης…. »
….έχω πάθει ναυτία, κυριολεκτώ ….το μόνο που μπορώ να προσθέσω είναι ….πως όλα όσα μας οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση ….ήταν προγραμματισμένα   …..και αν δεν δώσουν λογαριασμό οι υπαίτιοι -κυρίως ο Σημίτης και οι προκλητικοί επίγονοι- για να υπάρξει κάθαρση ….η χώρα θα οδηγηθεί σε νεοεμφυλιακές καταστάσεις  ….είναι βέβαιο.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom