Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Φιλόζωοι μάρκαραν με πυρωμένο σίδερο τον αριθμό 269 στο σώμα τους στο Σύνταγμα! (βίντεο με πολύ σκληρές εικόνες)

Τα πειράματα στα ζώα δεν είναι επιστήμη, είναι καθαρός σαδισμός!

Στις 26/9 στα πλαίσια της δράσης "Σεβάσου τη Ζωή-Respect Life", 2 μέλη του 269life Greece μάρκαραν με πυρωμένο σίδερο τον αριθμό 269 στο σώμα τους, στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος, σε ένδειξη αλληλεγγύης και διαρκούς υπενθύμισης των δεινών που βιώνουν τα ζώα, στα χέρια των ανθρώπων.

Ποιος είναι ο 269

Ο “269” είναι ένα μοσχαράκι που γεννήθηκε σε μια φάρμα στο Ισραήλ και η μοίρα του ήταν να δολοφονηθεί, ώστε το διαμελισμένο του σώμα να πωληθεί στα χασάπικα. Το 269 είναι ο αριθμός που υπήρχε στο ενώτιο του - το αναγνωριστικό του ως ένα από τα άπειρα σκλαβωμένα, ανώνυμα και απρόσωπα ζώα φάρμας που ζουν και πεθαίνουν καθημερινά μακριά από τα βλέμματά μας.

Ο 269 απελευθερώθηκε λίγο πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία σφαγής του και έγινε το σύμβολο ενός παγκόσμιου κινήματος.

Σήμερα το κίνημα 269life είναι ενεργό σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο, διεκδικώντας την αξιοπρέπεια των ζώων καθώς και το δικαίωμα τους στη ζωή και την ελευθερία.

“Πρέπει να χαράξουμε το σύμβολο 269 στη συλλογική συνείδηση. Είναι ένα σύμβολο εύκολο να μοιραστεί και να αναπαραχθεί, το οποίο μας επιτρέπει να διαδώσουμε ένα ριζοσπαστικό μήνυμα χωρίς να βασιζόμαστε αποκλειστικά στα μεροληπτικά μέσα ενημέρωσης. Έχοντας έλεγχο επί του μηνύματός μας, μπορούμε να διαδώσουμε το σύμβολο του 269 με όλο και πιο τολμηρούς και δημιουργικούς τρόπους . Είναι καιρός να φέρουμε τον αγώνα στους δρόμους, ήρθε η ώρα η θέση μας να ξεκαθαριστεί.”

Το κίνημα 269life άρχισε να δραστηριοποιείται τον Φεβρουάριο του 2014 στην Αθήνα, από άτομα τα οποία διακατέχονται από το όραμα της ολικής απελευθέρωσης των ζώων.

Όσον αφορά στην ιστορία του, ανάγεται στις 2 Οκτωβρίου 2012, «Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων Φάρμας», ημέρα κατά την οποία, στην Πλατεία Ράμπιν στο κέντρο του Τελ Αβίβ, ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων πραγματοποίησαν μια πράξη αλληλεγγύης και ενσυναίσθησης υπέρ των ζώων που γίνονται θύματα της εκμετάλλευσης από τον άνθρωπο.

Ετησίως περισσότερα από 150 δισεκατομμύρια ζώα δολοφονούνται από τον άνθρωπο!

Δείτε το βίντεο με τις εξαιρετικά σκληρές εικόνες:



Εμείς σας μεταφέραμε απλά την είδηση...

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα του κινήματος ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom