Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Μητρόπουλος: Δεν αποχωρώ από τον ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)


- Ο κ. Μητρόπουλος πέταξε το γάντι στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα
- Του ζήτησε να πάρει θέση ο ίδιος και να πει αν θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ
- Ο Αλέξης Μητρόπουλος δεν αναφέρθηκε σε ονόματα εκείνων που του την έστησαν όπως υποστήριξε
- Σε ξέσπασμά του ο κ. Μητρόπουλος αναφέρθηκε στην υπέργηρη μητέρα του αναρωτώμενος: «Τι θα πω στη μάνα μου την Επονίτισα;»

- Είπε ακόμα ότι δεν θα αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν τεθεί εκτός ψηφοδελτίων
- Ο κ.Μητρόπουλος είπε ακόμα αναφερόμενος και πάλι στον Αλέξη Τσίπρα ότι είναι δικό του θέμα αν θα αποκλείσει τον πρώτο σε σταυρούς βουλευτή του στην Περιφέρεια Αττικής


«Παρά τις επιμέρους διαφωνίες μου, δεν αποχωρώ από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως έκαναν, παλιοί, παλαιότεροι και αγαπημένοι σύντροφοι» σημείωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, αναφορικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής στην οποία φέρεται να εμπλέκεται.

«Από εδώ θα φύγω ή φοροφυγάς ή θα επιδοθείτε σε αγώνα για να αποδείξετε αυτά για τα οποία θα προσπαθήσω να σας πείσω ότι θα με δικαιώσουν» τόνισε ο κ. Μητρόπουλος απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους.

«Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο ορισμένοι να κάνουν λόγο για δήθεν παράνομη δραστηριότητα του γραφείου μου ακόμα και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αφού το ίδιο το υπουργείο Οικονομικών με τον εισαγωγικό του έλεγχο θεωρεί ότι το εισπραχθέν, το 1999, ποσό, προέρχεται από παρασχεθείσες δικηγορικές υπηρεσίες» σημείωσε ο κ. Μητρόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom