Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Έκρηξη στο σπίτι εμπόρου υγρών καυσίμων στη γειτονιά του Πάνου Καμμένου

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών η έκρηξη σε μεζονέτα στη Βουλιαγμένη

Έκρηξη χωρίς τραυματισμούς στο προαύλιο σπιτιού στη Βουλιαγμένη, κοντά στην οικία του Πάνου Καμμένου. Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας.

Έκρηξη σε προαύλιο σπιτιού στη Βουλιαγμένη σημειώθηκε το βράδυ
της Δευτέρας, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Από την έκρηξη, που έγινε στο σπίτι, 63χρονου εμπόρου υγρών καυσίμων, στην οδό Πραξιτέλους και Ηλέκτρας γωνία, προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Στην ίδια γειτονιά μένει και ο υπουργός Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος.

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο των ΤΕΕΜ και της κρατικής ασφάλειας, ωστόσο το πιο πιθανό είναι να αναλάβει την υπόθεση το τμήμα εκβιαστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η έκρηξη να προκλήθηκε από εκρηκτικό μηχανισμό, που πέταξαν στην οικία άνδρες που επέβαιναν σε βαν.

Την ώρα της επίθεσης ο επιχειρηματίας ήταν στο σπίτι με την οικογένειά του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν, είχαν εισβάλει σπίτι του άγνωστοι δράστες και τον είχαν τραυματίσει.

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η Αστυνομία την ισχυρή έκρηξη, που σημειώθηκε χθες το βράδυ σε μεζονέτα στην περιοχή της Βουλιαγμένης.
Το σπίτι της οδού Πραξιτέλους 11 ανήκει, σύμφωνα με πληροφορίες, σε έμπορο υγρών καυσίμων, ο οποίος είχε δεχθεί και πάλι επίθεση το 2013. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στην περίφραξη και στην πρόσοψη της οικίας, ενώ δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός.
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής θεωρούν ότι οι δράστες ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα προς τον έμπορο υγρών καυσίμων και όχι να τον τραυματίσουν.
Στο σημείο της έκρηξης έφτασαν χθες άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που δεν μπορούν ακόμα να πουν με βεβαιότητα αν οι δράστες χρησιμοποίησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό ή κάποια χειροβομβίδα. 
http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom