Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

MMS άκρως προσωπικό κι απόρρητο


Χρόνια Πολλά Κωστή
με υγεία και προκοπή
Και να 'χεις πάντα δίπλα σου αυτούς που αγαπάς και σ' αγαπάνε

Πέρασε ακόμα ένας χρόνος,τριάντα συνολικά από κείνο το καλοκαίρι που μας έδωσες φτερά!

Νομίζαμε πως άλλαξαν πολλά,μα ο παρονομαστής-πολλαπλασιαστής παραμένει αμετάβλητος...

Πίστευα,πίστευες,πιστεύαμε... πως είχες/έχεις όλα τα εφόδια σαν βγήκες στο σεργιάνι.Το ξέρω... το καθήκον,η ευσυνειδησία,η αξιοπρέπεια,η τιμιότητα,η κατάρτιση,τα πτυχία αξίζουν πολλά,ανεκτίμητος θησαυρός,αλλά... δεν τρώγονται τα έρμα.

Ομως να θεωρείς εαυτόν τυχερό μιας κι από Δευτέρα θα μπορείς να παίρνεις αθροιστικά 420 ευρώ από τα ΑΤΜ,με την προϋπόθεση βέβαια πως θα έχουν μπει...!

Σκέψου πόσοι συνομήλικοί σου είναι άνεργοι,πόσοι έφυγαν μετανάστες,σκέψου ότι έχεις και σταθερό μισθό καταβαλλόμενο εκ περιτροπής και αντέχων εκάστης περικοπής.

Το ότι δεν πληρώνεσαι,παρά στη χάση και στη φέξη,δες το κι αυτό από τη θετική του πλευρά.Δεν έχεις σκοτούρες για το τι θα τα κάνεις,πως να τα ξοδέψεις,χώρια που ενδέχεται κάποια στιγμή να τα πάρεις μαζεμένα και ν' αγοράσεις ομόλογα με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου και να κάνεις την τύχη σου!!!!

Μην απελπίζεσαι!
Οπλίσου με δύναμη κι αγωνίσου και συ κι όλος ο κόσμος και να θυμάσαι πως τα καθεστώτα αλλάζουν μόνο πρόσωπα,όχι πολιτικές,γι' αυτό και δεν καταργούν τις εκλογές!



Συνέχισε το δρόμο που χάραξες και να ξέρεις αγόρι μου πως είμαστε περήφανοι για σένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom