Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Σε εξέλιξη το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών (Δείτε live)


Σε εξέλιξη είναι ακόμα μετά από τρεισήμισι ώρες στο Προεδρικό Μέγαρο το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Λίγο μετά τις 10 το πρωί, μετέβη στο Προεδρικό ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη και αμέσως μετά ο Πρόεδρος Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Καρέ - Καρέ το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών
Λίγο νωρίτερα, είχαν προσέλθει, κατά σειρά, ο αρχηγός των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννημάτα, ο επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκης, ο προσωρινός πρόεδρος της ΝΔ Ευ. Μεϊμαράκης και ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας.
Υπενθυμίζεται ότι τη σύγκληση των αρχηγών ζήτησε, χθες το βράδυ, από τον κ. Παυλόπουλο, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των δημοψηφίσματος.
Τηλεφωνική επικοινωνία Παυλόπουλου - Τσίπρα με Ολάντ
Μικρή διακοπή έγινε στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, προκειμένου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να έχουν τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.
Η σύσκεψη των αρχηγών, η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το πρωί, συνεχίζεται μετά την ολοκλήρωση της τηλεφωνικής συνομιλίας.
Δείτε live τις εξελίξεις από την ΕΡΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom