Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Συνάντηση "κορυφαίων" σήμερα:Τσίπρας - Κωνσταντοπούλου στο Μαξίμου! - Μήπως να βλέπαμε live το μαλλιοτράβηγμα τους;

Μια πρόταση κάνουμε για να σπάσουν όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης

Πρώτα τον κατηγόρησε για εκτροπή. Μετά μίλησε για γνωστούς πραξικοπηματίες. Αργότερα είπε πως τον τιμά,αλλά θα καταψηφίσει τη συμφωνία που εκείνος υπερασπίζεται. Η σχέση της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Αλέξη Τσίπρα περνάει σοβαρότατη κρίση.

Ειδικά όταν ο ένας είναι ο πρωθυπουργός της χώρας και η άλλη ως Πρόεδρος της Βουλής του βάζει φανερά πλέον τρικλοποδιές.
Από χτες στη διαμάχη τους η Ζωή ενέπλεξε και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας,αλλά έσπασε τα μούτρα της.

Δυστυχώς οι άνθρωποι που "κρατούν" τα δυο από τα τρία κορυφαία πολιτειακά αξιώματα μαλώνουν σαν σχολιαρόπαιδα που πρέπει να μοιραστούν ένα παιχνίδι,με την Πρόεδρο της Βουλής να βρίσκεται συνέχεια στην επίθεση,ενώ ο Πρωθυπουργός,μέχρι σήμερα τουλάχιστον,την ανέχεται.

Αλλά όταν μιλάμε για τον πρωθυπουργό και την Πρόεδρο της Βουλής, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά,όταν μάλιστα εκείνη μιλάει για εκτροπή και ουσιαστικά κατηγορεί τον πρωθυπουργό της χώρας γι’ αυτή κι όταν επίσης μιλάει για πραξικόπημα.

Όλα αυτά θα πρέπει να τα εξηγήσει στον πρωθυπουργό της χώρας. Σε αυτόν που λέει πως τιμά αλλά κατηγορεί για εκτροπή.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα περάσει στις 12:00 το μεσημέρι την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου για να γίνει δεκτή από τον Αλέξη Τσίπρα

Από το περιβάλλον της Προέδρου της Βουλής αναφέρουν πως η συνάντηση γίνεται μετά από αίτημα της κας Κωνσταντοπούλου για να συζητηθεί η επιστολή της προς τον πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας περί πραξικοπήματος και εκτροπής, με την οποία καλεί τόσο τον Αλέξη Τσίπρα όσο και τον Προκόπη Παυλόπουλο να ενημερώσουν στους ομολόγους τους. Ήδη "έφαγε πόρτα" από τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Όλα αυτά μετά το σόου (γιατί περί αυτού επρόκειτο) της κας Κωνσταντοπούλου στη Βουλή, όπου όχι μία αλλά περισσότερες φορές κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για εκτροπή και κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να καταψηφίσουν τα προαπαιτούμενα.

«Στην ιστορία είναι γνωστοί οι πραξικοπηματίες και σίγουρα δεν είναι αυτοί που περιφρουρούν τους θεσμούς», φέρεται να είπε η Πρόεδρος της Βουλής σε συνεργάτες της λίγο πριν ξεκινήσει η Διάσκεψη των Προέδρων.

Στο ίδιο μήκος κινήθηκε και η ομιλία της στην Ολομέλεια. Εκεί βέβαια πέρα απ’ όλα τ’ άλλα είπε πως τιμά τον πρωθυπουργό αλλά θα καταψηφίσει.

Μένει να δούμε τι θα γίνει στη συνάντηση... γιγάντων του Μαξίμου. Γιατί οι φωνές προς τον Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει από την Πρόεδρο της Βουλής την παραίτησή της, ολοένα και πληθαίνουν. Και όχι μόνο από πλευράς αντιπολίτευσης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom