Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Ανω κάτω έκανε την ολομέλεια η Ζωή Κωνσταντοπούλου προσπαθώντας να καθυστερήσει τη διαδικασία (Δείτε Live)

Αγνωστο γιατί την ανέχεται η Κυβέρνηση
Πρόταση μομφής ζήτησε ο Δένδιας
Η ίδια δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί

Λάτρης της τυπολατρείας η Ζωή Κωνσταντοπούλου ενημέρωσε τους βουλευτές για την επίσπευση της διαδικασίας,με την οποία διαφωνεί και ζήτησε από τους βουλευτές να τοποθετηθούν πάνω σε αυτό το θέμα. Και πάλι αγνοώντας την κυβέρνηση ζήτησε να υπάρξει ψηφοφορία επί της διαδικασίας.

Στην ουσία επειδή δεν πέρασε η θέση της Ζωής Κωνσταντοπούλου μέσα στη Διάσκεψη των Προέδρων προσπαθεί να την περάσει μέσα από την Ολομέλεια όπως είχε κάνει και την προηγούμενη φορά, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Το λόγο πήρε ο Νίκος Δένδιας και αφού καταφανώς την επέπληξε,ζήτησε από την Κυβέρνηση να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον της.

Της ίδιας βέβαια δεν ιδρώνει τ' αυτί και συνεχίζει να προκαλεί επικαλούμενη τα τυπικά της διαδικασίας.

Να τοποθετηθεί για την ομιλία της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου κάλεσε την κυβέρνηση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Μετά την τοποθέτησή σας μένει μία αντίφαση, η οποία πρέπει να επιλυθεί με παρέμβαση της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση πρέπει να τοποθετηθεί. Σφυροκοπείται με έναν τρόπο έντονο από την πρόεδρο του Σώματος και η κυβέρνηση κοιτάει αμήχανα», ανέφερε ο κ. Λοβέρδος και συνέχισε:

«Πρέπει να πάρει θέση. Εμπιστεύεται την νομοθετική της πρωτοβουλία; Αποδοκιμάζεται από το μείζον όργανο της Βουλής, από την πρόεδρό της. Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει τον λόγο».

Περίπου τα ίδια με τον Δένδια της είπε και ο Νίκος Φίλης,συμπληρώνοντας και την απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας,δίνοντάς της την ευκαιρία ν' αρχίσει και πάλι να μιλάει για τα τυπικά...

Αγριο χώσιμο και από τον Χάρη Θεοχάρη,αλλά και πάλι η κυρία Κωνσταντοπούλου ευχαρίστησε τον ομιλητή!

Σε λίγο συμπληρώνεται μια ώρα και η συζήτηση για τα προαπαιτούμενα δεν έχει αρχίσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom