Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Εισαγγελική έρευνα κατά του Θάνου Τζήμερου για προτροπή σε εξέγερση μέσω Fb

Καλεί τον κόσμο να κατέβει σε Μαξίμου και υπουργεία για να τους «ανατρέψουμε»!

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών κ. Ισίδωρος Ντογιάκος έδωσε εντολή στον εισαγγελέα κ. Παναγιώτη Καψιμάλη να διενεργήσει επείγουσα προκαταρκτική έρευνα για το αν έχει τελεσθεί από τον πολιτευτή Θάνο Τζήμερο το αδίκημα της προτροπής των πολιτών για την τέλεση πλημμελημμάτων ή κακουργημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έρευνα διατάχθηκε από τον κ. Ντογιάκο με αφορμή ανάρτηση του συγκεκριμένου στο Facebook με την οποία καλεί τον κόσμο την Παρασκευή το πρωί να κατέβει στο Μαξίμου και τα υπουργεία για να τους «ανατρέψουν».

Μάλιστα φέρεται να ωθεί τον κόσμο να «μπουν στο πρωθυπουργικό Μέγαρο, να μπουν στο Μαξίμου και στα υπουργεία της εθνικής μειοδοσίας», όπως τα αποκαλεί.

Προτρέπει επίσης τους πολίτες «να τους πετάξουμε έξω με τις κλωτσιές». Στη συνέχεια κάνει λόγο για «σταλινοφασίστες και πελάτες της αργομισθίας».

Καταλήγει ότι «την Παρασκευή πρωί ή υπογράφουν ή ξηλώνονται».

Είναι η δεύτερη φορά που η Δικαιοσύνη εμπλέκεται σε όσα διαδραματίζονται αυτές τις ημέρες, αφού σε εξέλιξη βρίσκεται και η έρευνα για τα τηλεοπτικά κανάλια και μεταδόσεις τους την παραμονή των εκλογών. Ερευνάται αν παρέβησαν την εκλογική νομοθεσία και τον Ποινικό Κώδικα.

Να σημειώσουμε ότι μέχρι δύο ώρες πριν κι ενώ έχει αναρτηθεί η εντολή έρευνας στη σελίδα του Τζήμερου, ο ίδιος δεν έχει αντιδράσει και εξακολουθεί να κάνει αναρτήσεις με υβριστικό περιεχόμενο προσωπικά κατά του πρωθυπουργού.

Δείτε κάποιες από αυτές:




Είναι εντυπωσιακό ότι παρά τα εκατοντάδες likes,αλλά και τα δεκάδες εναντίον του υβριστικά σχόλια,ο ίδιος ο Τζήμερος δεν απαντάει παρά μόνο ανεβάζει συνεχώς καινούργιο υβρεολόγιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom