Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Κατάντια ν' απειλεί ο Αδωνις: "προσέξτε μη και δεν ψηφίσουμε σήμερα και πάτε όλοι στα σπίτια σας"! (βίντεο)

Τρικούβερτος καυγάς με τη Θεανώ Φωτίου

- Καταψηφίζουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Μακρή και Κοδέλας
- Εως τις 17.00 η συζήτηση στις Επιτροπές - Αμέσως μετά η διάσκεψη των Προέδρων
- Αγνωστο πότε θα έρθει ξανά στην Ολομέλεια παρότι η διορία είναι να ψηφιστούν μέχρι το βράδυ από τη Βουλή
- Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η συζήτηση με την διαδικασία του κατεπείγοντος για τα προαπαιτούμενα
- Υπέρ ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ - Κατά ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή
- Η ψηφοφορία γίνεται στη σκιά της άγριας κόντρας του Αλέξη Τσίπρα με τους διαφωνούντες και κυρίως με Λαφαζάνη - Βαρουφάκη
- Άγνωστη η στάση της Ζωής Κωνστατοπούλου που χθες μίλησε για πραξικόπημα και εκβιασμό του Κοινοβουλίου
- Μητρόπουλος για το αν θα προεδρεύσει: Κορυφαία επιλογή του πρωθυπουργού η Κωνσταντοπούλου, κορυφαία κι εγώ


ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


"Το τέλος της αυταπάτης. Αυτά που είπε ο Παρασκευόπουλός τα λέγαμε 5 χρόνια και μας λέγατε γερμανοτσολιάδες. Αν έχετε από την τρόικα άδεια για αλλαγές να μας το πείτε, γιατί η Ν.Δ. έχει προτάσεις για να λειτουργούν τα δικαστήρια… Εσείς είστε η αιτία που δεν μπορούμε να κάνουμε μία αλλαγή και είμαστε με την πλάτη στον τοίχο", είχε πει νωρίτερα ο Άδωνις Γεωργιάδης και κάλεσε την κυβέρνηση "να αναλάβετε την πολιτική ευθύνη γιατί τόσα χρονια κάνατε την κοινωνία να έχει μαξιμαλιστικές απαιτήσεις. Φέρνετε το χειρότερο και σκληρότερο μνημόνιο.

Ούτε ο Βενιζέλος, ούτε ο Σαμαράς δεν έφεραν Μνημόνιο σαν της Αριστεράς…".

Αναφερόμενος στον Γιάνη Βαρουφάκη, είπε: Φτάσατε τη χώρα να παραδοθεί αμαχητί… Ο Economist έγραψε ότι έχει χάσει 200 δισ. εξαιτίας του Βαρουφάκη. Το Ρόιτερς λέει ότι είναι ο Βαρουφάκης είναι ο πιο ακριβός υπουργός, που μας έχει κοστίσει πολλά…, ο πιο ακριβός υπουργός Οικονομικών του δυτικού κόσμου".



Κάλεσε δε τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο που νωρίτερα είπε ότι δεν... συμφωνεί με όλες τις διατάξεις του νόμου τον οποίο εισηγείται να παραιτηθεί. "Αν δεν πιστεύετε στο προγράμμα παραιτηθείτε και φύγετε. Φτάσαμε εδώ, γιατί τα κάνατε θάλασσα. Καταστρέψατε ότι χτίσαμε 5 χρόνια, αλλά ας τα αφήσουμε πίσω, συζητήστε με τρόικα ώστε λειτουργήσουν δικαστήρια και επιταχυνθεί δικαιοσύνη…".

Η ομιλία της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Θεανώς Φωτίου προκάλεσε την... έκρηξη του Άδωνι Γεωργιάδη που την απείλησε: "προσέξτε μη και δεν ψηφίσουμε σήμερα και πάτε όλοι στα σπίτια σας"!



Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η συζήτηση στις Επιτροπές της Βουλής για το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για συμφωνία θα συνεχιστεί μέχρι τις 17:00. Ακολούθως θα συνεδριάσει η Διάσκεψη των Προέδρων. Άγνωστο παραμένει το πότε θα ξεκινήσει η συζήτηση στην Ολομέλεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom