Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

ΤΩΡΑ: Διεκόπη η Σύνοδος Κορυφής για διαβουλεύσεις - Κατ΄ ιδίαν επαφές Τσίπρα,Τσακαλώτου,Μέρκελ,Ολάντ και Τσούκ

Εμπλοκή! Ζητούν ακύρωση των ήδη ψηφισμένων νόμων - Εμείς ζητούμε ELA από αύριο
«Διεκόπη η Σύνοδος Κορυφής για διαβουλεύσεις. Το έγγραφο του Eurogroup είναι το πιο σημαντικό βήμα μέχρι στιγμής. Χρειάζεται να εστιάσουμε στα σημεία-κλειδιά» έγραψε ο Πρωθυπουργός της Μάλτας, Τζόζεφ Μούσκατ, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Κατ΄ ιδίαν επαφές Τσίπρα,Τσακαλώτου,Μέρκελ,Ολάντ και Τσούκ,πραγματοποιούνται αυτή την ώρα,ενώ υπάρχει διακοπή στη Σύνοδο Κορυφής

Εμπλοκή! Ζητούν ακύρωση των ήδη ψηφισμένων νόμων - Εμείς ζητούμε ELA από αύριο

Η Σύνοδος Κορυφής έχει διακοπεί για λίγο και ήδη ο πρωθυπουργός συναντάται με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ. Μόνο που από την φωτογραφία που ανέβασε στο twitter ο εκπρόσωπος του Ντόλαντ Τουσκ, το κλίμα δεν φαίνεται καλό...

Δίπλα στον πρωθυπουργό ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, παρών ο Ντόναλντ Τούσκ αλλά όχι ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιουνκερ!

Πληροφορίες λένε ότι η Ελληνική πλευρά διαφωνεί με το κείμενο του Eurogroup,το οποίο ζητάει νέα πράγματα μη συμφωνηθέντα κι επίσης να ακυρωθούν νόμοι που έχουν ψηφιστεί στη Βουλή.Επίσης η Ελληνική πλευρά ζητάει από αύριο κιόλας να ανοίξει η στρόφιγγα του ELA ώστε να μην κλείσουν τελείως οι τράπεζες.


Δείτε εδώ λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom