Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Στο πρόσωπο του Αθανάσιου Τορουνίδη κλείδωσε η διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου


Δύο μήνες πριν,στις 4 Μαϊου,με αφορμή ένα ρεπορτάζ του Αgrinionet,που παρουσίαζε πλήθος υποψηφίων για τη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου γράφαμε:"...εμείς έχουμε υπ' όψιν μας ακόμα μία πολύ δυνατή υποψηφιότητα από τον πολύ κοντινό κύκλο του Παναγιώτη Κουρουμπλή και κοντοχωριανό του επίσης.

Μιλάμε για άρτι παραιτηθέν κορυφαίο στέλεχος Τράπεζας του Αγρινίου και που μέλος της ίδιας οικογένειας ήταν υποψήφιο στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.... κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε!".

Το σημερινό δημοσίευμα του agriniotimes.gr/ μας επιβεβαιώνει απόλυτα:

Ο οικονομολόγος, πρώην Διευθυντής του καταστήματος Aγρινίου, της ATTICA BANK, κ.Αθανάσιος Τορουνίδης σύμφωνα με πληροφορίες του agriniotimes.gr είναι η οριστική επιλογή του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή για τη θέση του διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου.

Με την αλλαγή της κυβέρνησης τον περασμένο Ιανουάριο, ακούστηκαν και γράφηκαν, όπως ήταν φυσικό, αρκετά ονόματα για το νέο πρόσωπο που θα αναλάμβανε αυτή την κρίσιμη για την υγεία του νομού, θέση.

Στο agriniotimes διερευνώντας τα ονόματα των υποψηφίων βρήκαμε στον τοπικό τύπο την εξής ανακοίνωση του κ.Τορουνίδη την οποία αναδημοσιεύουμε αυτούσια.

ATTICA BANK A.T.E. ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ο κ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΡΟΥΝΙΔΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Διευθυντής του κατ/τος Αγρινίου της ATTICA BANK ,έπειτα από 16 έτη συνεχούς παρουσίας στο τοπικό Κατάστημα (5 ως υποδιευθυντής και 11 ως διευθυντής) αποχώρησε την 15.11.2014 από την ATTICA BANK με πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου της Τράπεζας ,μας απέστειλε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Με αφορμή την εθελουσία αποχώρησή μου από την ATTICA BANK θα ήθελα να ευχαριστήσω την κοινωνία ,την αγορά του Αγρινίου και των γύρω περιοχών ,για τη μακροχρόνια ,αμέριστη συνεργασία και στήριξή τόσο στο πρόσωπό μου ως Διευθυντή,όσο και στους συνεργάτες μου στο τοπικό Κατάστημα.

Επίσης να σας υπενθυμίσω ότι θα είμαι στη διάθεση σας ,όσο μπορώ να συνδράμω από οποιαδήποτε θέση αναλάβω στο μέλλον.

Μετά τιμής
Αθανάσιος Τορουνίδης
Οικονομολόγος
Πτυχιούχος Οικονομικών και Τραπεζικών Σπουδών

Μία προσεκτική ματιά στο κλείσιμο της ευχαριστήριας επιστολής ,φαίνεται καθαρά ότι το έμπειρο τραπεζικό στέλεχος «κάτι είχε σχεδιασμένο στο μυαλό του»από τον Δεκέμβριο του 2014 μιας και
δεδομένων των δύσκολων συγκυριών δεν είχε κανένα λόγο να εγκαταλείψει τη θέση που κατείχε αν δεν είχε σχεδιάσει κάτι που να έχει σχέση με προσφορά στην κοινωνία και τον άνθρωπο.

Συνετός, μετριοπαθής, τεχνοκράτης, άριστος γνώστης της αγοράς διαθέτει ισχυρές φιλίες, λόγω της μακρόχρονης παρουσίας του στη θέση του διευθυντή της ATTICA BANK, με επιχειρηματίας και ανθρώπους της αγοράς στην ευρύτερη περιοχή αλλά κυρίως έχει αναπτύξει ανθρώπινες σχέσεις με πάρα πολλούς πολίτες.

Διατηρεί φιλίες με στελέχη όλων των πολιτικών χώρων και ιδιαίτερα με στελέχη στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ.Η οικογένεια του έχει ιδεολογικές ρίζες στο ΠΑΚ (ο ίδιος στέλεχος του ΠΑΚ Ιταλίας) και το ΠΑΣΟΚ ενώ ο αργότερα προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι στις βουλευτικές εκλογές του Ιανουρίου, ένας εκ των αδελφών του ήταν υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το κυβερνών κόμμα.

Ο Αθανάσιος Τορουνίδης, είναι πολιτικός και προσωπικός φίλος του υπουργού Υγείας κ.Παναγιώτη Κουρουμπλή και διαθέτει όλα εκείνα τα προσόντα και τις ικανότητες που οδήγησαν τον κ.Κουρουμπλή να του εμπιστευθεί τη θέση του διοικητή του νοσοκομείου του Αγρινίου και του νομού και αναμένεται να αντικαταστήσει τον απερχόμενο κ.Βλάχο ο οποίος ήδη έχει υποβάλει την παραίτηση του και μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από την τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός της υγείας με την οποία, παύεται η θητεία όλων των νυν διοικητών και αναπληρωτών διοικητών των δημοσίων νοσοκομείων της χώρας χωρίς την καταβολή αποζημίωσης.

Έως τώρα ο ίδιος ο κ.Τορουνιδης τηρεί «σιγήν ιχθύος» μια ευνόητη στάση για πολλούς και διάφορους λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom