Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

ΒΟΜΒΑ: Εκεί που υπολόγιζαν να φάνε τον Τσίπρα,βγαίνει η Ντόρα και ζητάει παραίτηση Σαμαρά


Ραγδαίες οι εξελίξεις στη ΝΔ. Εκεί που το ένα σενάριο μετά το άλλο έλεγε ότι θα "φάνε" τον Τσίπρα και θα τελειώσει η "αριστερή παρένθεση" τo αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος γύρισε μπούμερανγκ για τη Νέα Δημοκρατία.

Η Ντόρα Μπακογιάννη επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Αντώνη
Σαμαρά και του ζήτησε να παραιτηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι του τόνισε ότι αν εκείνος παραιτηθεί εκείνη θα κάνει πίσω και δεν θα διεκδικήσει την αρχηγεία του κόμματος.

Το τηλεφώνημα επιβεβαιώνεται από τη Συγγρού,ενώ δεν έχει γίνει γνωστό τι της απάντησε ο πρόεδρος της Ν.Δ..

Ερωτηθείς ο Αδωνις Γεωργιάδης στο πάνελ του Mega για το θέμα που προέκυψε στη Ν.Δ.,απάντησε ότι αυτή την ώρα η χώρα έχει πιο σοβαρά προβλήματα να λύσει και τον κόσμο δεν τον απασχολεί ποιος θα είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης...

Η Καθημερινή πριν από λίγο έγραψε ότι το Σάββατο ζήτησε η Ντόρα από τον Σαμαρά να παραιτηθεί για να κερδίσει το ΝΑΙ

Πρόταση στον Αντώνη Σαμαρά να δηλώσει ότι προτίθεται να αποχωρήσει από την ηγεσία, υπέβαλλε σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής η Ντόρα Μπακογιάννη. Στόχος ήταν να αποτραπεί η, κατά την άποψη Μπακογιάννη, αρνητική προδιάθεση των ψηφοφόρων έναντι του «ναι», το οποίο θα ερμηνεύονταν ως επιβράβευση – δικαίωση του πρώην Πρωθυπουργού έναντι του Αλέξη Τσίπρα.

Η κ. Μπακογιάννη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σημείωσε ότι, εάν το πρόβλημα είναι προσωπικό, θα αναλάμβανε και η ίδια αντίστοιχη δημόσια δέσμευση ότι δεν θα διεκδικούσε την ηγεσία.

Πηγές της Συγγρού δεν σχολίαζαν την πληροφορία, ωστόσο νωρίτερα σήμερα συνεργάτες του κ. Σαμαρά απέδιδαν τη διαφαινόμενη ήττα του «φιλευρωπαϊκού» μετώπου στην απουσία πολιτικής ηγεσίας και εκτιμούσαν ότι θα έπρεπε να είναι πιο εντατική η παρουσία του τέως Πρωθυπουργού στη μάχη του δημοψηφίσματος.

Παρά το γεγονός ότι η πρόταση Μπακογιάννη αφορά την προηγούμενη εβδομάδα, προοιωνίζεται ραγδαίες εξελίξεις στη Ν.Δ.

Πηγές της Συγγρού επιβεβαίωναν ότι χθες Σάββατο μία το μεσήμερι στην κορύφωση του προεκλογικού αγώνα για το δημοψήφισμα η κ. Μπακογιάννη όντως τηλεφώνησε στον κ.Σαμαρά για να του ζητήσει την παραίτηση του. «Αφήνουμε στην κρίση του καθενός και σε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο να κρίνει μία τέτοια πράξη», προσέθεταν οι ίδιες πηγές.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λεω ,αγαπητο Ζειδορο,μακαρι να φανε τα κομματια τους! Τετοιοι που ειναι ,δεν δινω δεκαρα! Να φαγωθει και η Μπακογιαννη,να καθαρισει ο τοπος και να φαγωθει και ο Σαμαρας,που ξερει μονο τον τσαμπουκα και κανει τον κουραδομαγκα!! Και να κατεβασει και μυαλα ο Συριζα,ετσι για να τιμησουν το θαρρος του ελληνικου λαου!Δεν γινεται ,οι κυβερνησεις να ειναι κατωτερες,του λαου που κυβερνουν! Ζητουμε δικαιοσυνη,ζητουμε προστασια ως λαος,απο τους προδοτες,και να στρωθει στην δουλεια με διαφανεια και ειλικρινια!Τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα για τον κοσμο,και μην χρυσωνουμε το χαπι!! Να ειμαστε ελληνες και να φαινομαστε διαολε!Ας κανουμε αποψε μια αρχη,που λεει και το ασμα! Θελουμε δικαιοσυνη,κ.Τσιπρα! Θελουμε χωρις φοβο να μπορουμε να εχουμε καθαρους ανθρωπους γυρω μας,με λυσεις υπερ των αδυνατων!Καθαριστε την χωρα κ.Τσιπρα,και ειναι η μιση διαδρομη για να μεινετε στην ιστορια!!

Ανώνυμος είπε...

Στα τσακ...και να μας γράφει!! Να ξεβρωμίσει ο τόπος και εύχομαι νακολουθήσουν και άλλοι το φευγιό του.

Read more: Go to TOP and Bottom