Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Μήπως το κράτος δεν μπορεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις του ....και η κυβέρνηση "συγκαλύπτει" την υπόθεση με το -δήθεν- "στέγνωμα" των τραπεζών;

Τραβηγμένο.... αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι παίζεται

- Φοβάμαι ότι η ίδια ιστορία με την ρευστότητα και τ' άλλα προβλήματα των τραπεζών ....δηλαδή τα "παραμύθια" των Καραμανλή-Αλογοσκούφη, όταν το κράτος παρείχε -δήθεν- εγγυήσεις στις Τράπεζες για να τις στηρίξει ....ενώ επί της ουσίας είχε φαλιρίσει το ίδιο ....μη μπορώντας να πληρώσει τα ομόλογα που έληγαν ....νομίζω ότι η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται με τους Τσίπρα-Βαρουφάκη.

- Δηλαδή το κράτος δεν μπορεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις του ....και η κυβέρνηση συγκαλύπτει την υπόθεση με το -δήθεν- "στέγνωμα" των τραπεζών!

- Αν πάρεις την κίνηση του λογαριασμού σου από το ΑΤΜ ....μπορεί να βλέπεις ότι έχει πιστωθεί η σύνταξή σου ή ο μισθός σου ....όμως η πραγματικότητα -ίσως- να μην είναι αυτή, αλλά να είναι αποτέλεσμα χρήσης κατάλληλων εργαλείων "λογιστικής και ηλεκτρονικής απεικόνισης" !

- Τα ίδια παραπλανητικά "οικονομολογιστικά" κόλπα φαίνεται ότι επαναλαμβάνονται -δυστυχώς- και το ένα κόμμα συγκαλύπτει το άλλο ....όπως το 2007,8,9,10 που όλοι έκρυβαν την αλήθεια.

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΊΔΙ, ΕΝΏ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΧΡΉΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΕΙ ΜΙΣΘΟΎΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΆΞΕΙΣ ....Ο κ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ κα ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ κα ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ ΤΗΣ "ΓΕΝΙΚΉΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΑΣ ΕΣΌΔΩΝ" ...."ΧΤΕΝΊΖΟΝΤΑΙ". (ΤΏΡΑ ΤΙ "ΧΤΕΝΊΖΕΙ" Ο κ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ....ΕΊΝΑΙ ΆΛΛΗ ΙΣΤΟΡΊΑ!)

[ ΙΘΑΓΕΝΉΣ ]

Υ.Γ
Εκεί που είχα αποφασίσει να ψηφίσω "ΟΧΙ" ....όσο υποψιάζομαι ότι όλοι τους είναι ευθυγραμμισμένοι στην εμφάνιση της ίδιας ψεύτικης εικόνας ή στον ίδιο γνώμονα της λεγόμενης παραπλάνησης των λαϊκών μαζών ....της "πλέμπας", δεν πάω(καλύπτομαι από την απόσταση) ....δεν με "εκφράζει" ούτε το ΝΑΙ ούτε το "ΟΧΙ" !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom