Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Πιο σαφές το Μαξίμου... απειλεί με μέτρα την κυρία Πρόεδρο αν συνεχίσει το βιολί της


Με ένα ενημερωτικό σημείωμα που δόθηκε στην δημοσιότητα από το Μαξίμου για τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Ζωή Κωνσταντοπούλου,ο πρωθυπουργός στέλνει σαφή προειδοποίηση στην Πρόεδρο της Βουλής ότι αν συνεχίσει την ίδια τακτική της διαφοροποίησης θα τον αναγκάσει να λάβει άλλα μέτρα.

Μετά την συνάντηση που είχαν ο κ. Τσίπρας με την κυρία  Κωνσταντοπούλου το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρει:

"Ο Πρωθυπουργός δέχτηκε σήμερα την Πρόεδρο της Βουλής ύστερα από αίτημά της. Ο Αλέξης Τσίπρας άκουσε προσεκτικά τις απόψεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Της εξέφρασε τον προβληματισμό του για την θεσμική δυσαρμονία που προκαλείται από την, κατά τα άλλα σεβαστή, επιλογή της να διαφοροποιείται από την συλλογική κατεύθυνση της κυβέρνησης και της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας που την στηρίζει. Η συνάντηση έγινε σε κλίμα ειλικρίνειας και συντροφικότητας".

Με πιο απλά λόγια, ο πρωθυπουργός καλεί την Πρόεδρο της Βουλής να σταματήσει να διαφοροποιείται γιατί αλλιώς θα αναγκαστεί να πάρει πιο δραστικά μέτρα.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου πάντως βγαίνοντας νωρίτερα μπροστά στις κάμερες φάνηκε να είναι σε άλλο μήκος κύματος,σαν να μην κατάλαβε την προειδοποίηση.... Δείτε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom