Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Αναψε φωτιές η Βαλαβάνη με τις δηλώσεις της για παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ (βίντεο)


Μια μπαρούφα που πέταξε την ώρα που επιχειρούσε να εξηγήσει τα ανεξήγητα στο Mega έκανε τη Νάντια Βαλαβάνη να ξεσηκώσει νέα θύελλα αφού ενέπλεξε ακόμα και την ΕΥΠ!

Η πρώην υπουργός αναφερόμενη στο θέμα ανάληψης, από την
85χρονη μητέρα της, ποσού 200.000 ευρώ από τράπεζα λίγο πριν την επιβολή των capital controls ζήτησε να αρθεί το τηλεφωνικό της απόρρητο για να αποκαλυφθεί πότε μίλησε με τη μητέρα της και συμπλήρωσε με... νόημα “με ακούνε βαλιτσάκια από τότε που έγινα υπουργός”.



Η δήλωση αυτή άναψε φωτιές. Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με μια σκληρή ανακοίνωση λέει ότι θα έπρεπε να γνωρίζει ως υπουργός ότι δεν παρακολουθούνται πολιτικοί και πολίτες για μη τρομοκρατικές και μη εγκληματικές δραστηριότητες...

Η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη:

Η κυρία Βαλαβάνη, ως Υπουργός, όφειλε να γνωρίζει ότι κανείς από το επίσημο Κράτος δεν παρακολουθεί Έλληνες πολιτικούς ή πολίτες για μη-τρομοκρατικές ή εγκληματικές δραστηριότητες. Όφειλε επίσης να γνωρίζει ότι τόσο ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, όσο και ο Διοικητής της Ε.Υ.Π. ενεργούν με βάση το Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους και δεν αναμιγνύονται σε πολιτικά παιχνίδια εντυπώσεων.

Εάν παρά ταύτα και στο πλαίσιο οποιασδήποτε υπερασπιστικής γραμμής η κυρία Βαλαβάνη έχει στοιχεία υποκλοπής τηλεφωνικών της συνομιλιών ως Υπουργού συνιστάται να απευθυνθεί στις αρμόδιες Ανεξάρτητες Αρχές (Ε.Ε.Τ.Τ., Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών κλπ.) προκειμένου να εξετασθούν οι καταγγελίες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom