Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Καλημέρα, Γιάννη; Κουκιά σπέρνω! (βίντεο)

Ολόκληρο το 3ο κατά σειράν διάγγελμα Τσίπρα

Το δεύτερο μισό της έκφρασης «- Καλημέρα Γιάννη / - Κουκιά σπέρνω». Όλο μαζί λέγεται για να σχολιάσει καταστάσεις ασυνεννοησίας, όπου άλλα λες κι άλλα σου λένε.

Ξανά μανά τα ίδια στο τρίτο διάγγελμα του Πρωθυπουργού και μάλιστα μόλις μία ώρα πριν αρχίσει το Eurogroup από το οποίο υποτίθεται περιμένπουμε να κάνει δεκτή τη νέα πρόταση του ιδίου κι ενώ ο κοσμάκης ξεφτιλίζεται στα πεζοδρόμια των τραπεζών.....

Τι διάολο τις στέλνεις αγόρι μου τις προτάσεις όταν βγαίνεις ο ίδιος και τις τορπιλίζεις λίγο πριν συζητηθούν;

Κρατάμε αυτό που είπε ότι εγγυάται τα πάντα....,αλλά πάει ντουγρού για δημοψήφισμα!

Το 3ο κατά σειράν διάγγελμα Τσίπρα:


Κάλεσμα στους πολίτες να μην ακούσουν τις σειρήνες της καταστροφής και να πουν «όχι» την Κυριακή απηύθυνε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με διάγγελμά του.

«Την Κυριακή επιλέγουμε αν θα αποδεχτούμε τη συμφωνία ή μία βιώσιμη λύση», τόνισε ο πρωθυπουργός και ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα εξόδου από την ευρωζώνη.

Ο Αλ. Τσίπρας διαβεβαίωσε ότι «παραμένουμε στο τραπέζι και θα παραμείνουμε μέχρι τέλους, θα είμαστε στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης και τη Δευτέρα μετά το δημοψήφισμα». ενώ ανέφερε μετά την εξαγγελία του δημοψηφίσματος, ήδη έπεσαν στο τραπέζι καλύτερες προτάσεις για το χρέος.

Τόνισε δε ότι αν υπάρξει θετική κατάληξη του Eurogroup «θα ανταποκριθούμε άμεσα».

Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, είναι απαράδεκτο σε αυτήν την Ευρώπη να έχουμε εικόνες ντροπής με κλειστές τράπεζες, ενώ καταλόγισε στους Ευρωπαίους ότι έκλεισαν τις τράπεζες επειδή η κυβέρνηση δίνει τον λόγο στο λαό.

Ο Αλ. Τσίπρας επανέλαβε ότι δόθηκε τελεσίγραφο για την εφαρμογή των εκκρεμοτήτων του μνημονίου, ενώ τόνισε ότι η κυβέρνηση δίνει μάχη για να διατηρηθούν μισθοί και συντάξεις σε αξιοπρεπή επίπεδα.

Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για τελεσίγραφο χωρίς πρόβλεψη για το χρέος και τη χρηματοδότηση. Το «όχι» δεν σημαίνει ρήξη με την Ευρώπη, αλλά επιστροφή στις αξίες της Ευρώπης, υπογράμμισε. «Όχι σημαίνει πίεση ισχυρή για μία συμφωνία κοινωνικά δίκαιη» συμπλήρωσε.

Τα ίδια Παντελή μου,τα ίδια Παντελάκι μου!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λεω,πως ουτε με τον ανικανο τα βγαζεις περα,αλλα ουτε και με τον απατεωνα!!Η αναγκη του ΟΧΙ ξεπερνα τα προσωπα,και ακουμπα πλεον ,τις συνθηκες συνεχισης μας,ως υπαρξεις!!Ουτε συμπαθω ,ουτε εμπιστευομαι τον Συριζα-Τσιπρα!! Το πολυ-πολυ να μας ξεγελασουν! Οι πρωτοι θα'ναι;; Αν ειναι ανικανοι,...ικανοι δεν θα γινουν! Εμεις απλα θα το επιβεβαιωσουμε! Αν ειναι απατεωνες ,παλιν κερδισμενοι ειμαστε! Παλιν θα το επιβεβαιωσουμε! Αν ομως,εχει ειλικρινη διαθεση,να πιεσει εστω για να τελειωνουμε με τα μνημονια.....εγω τωρα θα του δωσω την ευκαιρια! Τον Ιανουαριο ,δεν τους ψηφισα!Δεν ψηφισα καν,για πρωτη φορα στην ζωη μου!!!!Τωρα θα παω....και το πολυ-πολυ,θα ειναι και τελευταια! Θα το χρεωνω,στους ''πρωτη φορα αριστερους!!''

Read more: Go to TOP and Bottom