Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Θρήνος στο Ηράκλειο για την 33χρονη που βούτηξε με το αυτοκίνητό της στο λιμάνι


Η άτυχη κοπέλα κατέληξε κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θάλασσα ενώ για τον εντοπισμό της στήθηκε επιχείρηση του λιμενικού.

Θρήνος έχει ξεσπάσει για την 33χρονη κοπέλα που χτες το βράδυ ανασύρθηκε νεκρή απο τα νερά του λιμανιού στο Ηράκλειο,όπου βούτηξε με το αυτοκίνητό της.

Η άτυχη κοπέλα κατέληξε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θάλασσα ενώ για τον εντοπισμό της στήθηκε επιχείρηση του λιμενικού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι περιπατητές στο Βόρειο Λιμενοβραχίονα είδαν κάτι να επιπλέει και μετά να βυθίζεται στα νερά του Λιμανιού. Άμεσα ειδοποιήθηκε το Λιμεναρχείο, σκάφος του οποίου μετέβη στο σημείο για έρευνα, ενώ κλήθηκαν και δύτες, που δεν βρήκαν άλλο άτομο στο όχημα..

Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε την κοπέλα για να τη μεταφέρει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να καταδείξει η νεκροψία- νεκροτομή.

Στην ανακοίνωση του λιμενικού αναφέρεται :

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, από περαστικούς, για πτώση οχήματος με επιβαίνοντα μία 33χρονη, στον προβλήτα 1 του λιμένα Ηρακλείου.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. , στελέχη Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. , ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ομάδα ΕΜΑΚ καθώς και ιδιώτες δύτες.

Η ανωτέρω ανεσύρθη από ιδιώτη δύτη και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, ενώ το ΙΧΕ όχημα ανεσύρθη με τη συνδρομή γερανού του Ο.Λ.Η.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μην φευγεται αφου εμεις που σας αγαπαμε δεν σας διωχνουμαι και
σας θελουμε κοντα μας Σας εχουμε απολυτη αναγκη στον αγωνα μας
Ειστε ολοι σας πολυ χρησιμοι και κανεις δεν περισευει Δεν θελω
να να ξαναδιαβασω κανεναν φυγεμο melito

Read more: Go to TOP and Bottom