Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Μόνο μαλλί με μαλλί δεν πιάστηκαν η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τη Σία Κοσιώνη στο δελτίο ειδήσεων ΣΚΑΪ (βίντεο)

Και "χτυπήματα κάτω από τη ζώνη" κατάφερε η Ζωή στη Σία

H συνέντευξη της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου χτες το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη άφησε πολλούς με ανοιχτό το στόμα από την ένταση που υπήρχε και τις αιχμές να πηγαινοέρχονταν.

Ισως αν κάθονταν πιο κοντά η μία στην άλλη να είχαμε μαλλιοτραβήγματα!

Καθ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης για το δημοψήφισμα και τα capital controls, οι τόνοι ανάμεσα στις δύο κυρίες ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένοι, με την Σία Κοσιώνη να προσπαθεί ματαίως να κάνει ερωτήσεις και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να απαντάει σε αυτά που εκείνη ήθελε και μάλιστα να κάνει και παρατηρήσεις για το τι ερωτήσεις πρέπει να δέχεται.



Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έφτασε στο σημείο να κάνει κριτική ακόμα και στις φράσεις που χρησιμοποιούσε η κυρία Κοσιώνη για να κάνει τις ερωτήσεις. Μάλιστα, η Πρόεδρος της Βουλής της είπε: Να κάνω εγώ τις ερωτήσεις και εσείς να απαντάτε, με τη Σία Κοσιώνη να απαντά: Νιώθω πραγματικά ότι σας ενοχλούν οι ερωτήσεις.

Όταν επανήλθε η κυρία Κωνσταντοπούλου λέγοντας πως "εάν θέλετε να σας απαντήσω μην με διακόπτετε", η Σία Κοσιώνη της απάντησε: μα θα ξημερωθούμε κυρία Κωνσταντοπούλου.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε διαρκώς σχόλια και κριτική με σαφείς αιχμές κατά του τρόπου που παρουσιάζονται οι ειδήσεις στα κανάλια ,αναφέροντας μάλιστα τα ονόματα των δημοσιογράφων  Πρετεντέρη και Σπυράκη,για να της απαντήσει η Σία Κοσιώνη πως "μπορώ να σας κανονίσω μια συζήτηση με την κύριο Αλαφούζο, αφού κατηγορείτε συνέχεια το κανάλι και να κάνετε μια δημόσια συζήτηση. Εγώ δημοσιογράφος είμαι και σας θέτω ερωτήματα".



Φυσικά, η κυρία Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε ότι υπάρχουν πολλοί πολίτες αυτής της χώρας και δημοσιογράφοι και κανάλια που δεν θέλουν να διαγραφεί το χρέος, ενώ δεν απάντησε ποτέ στην ερώτηση γιατί από τη στιγμή που το χρέος το θεωρεί παράνομο, η κυβέρνηση δεν το θέτει το πόρισμα αυτό στη διαπραγμάτευση και απλώς ζητάει την αναδιάρθρωσή του.

Μάλιστα, η κυρία Κοσιώνη κατηγόρησε ευθέως την κυρία Κωνσταντοπούλου πως αυτό που κάνει είναι ανήθικο, όταν εκείνη αναφέρθηκε στις πηγές της Σίας Κοσιώνη βάζοντας ανάμεσα σε αυτές και τον Κώστα Μπακογιάννη,με τον οποίο ως γνωστόν έχει σχέση.

Ολόκληρη η συνέντευξη της Προέδρου της Βουλής στη δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom