Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Καταγγελία-διαμαρτυρήρια Συνταξιούχου του ΟΓΑ


Ως γνωστόν ο ΟΓΑ το έχει καθιερώσει πλέον να μην πληρώνει τις συντάξεις όπως το ΙΚΑ,αλλά την 1η,2α ή και την 3η του μήνα,αναλόγως πότε πέφτουν οι αργίες.

Φίλος αναγνώστης μας επανέρχεται διαμαρτυρόμενος γι' αυτή την
τακτική καταγγέλλοντας και την Τράπεζα Πειραιώς,που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ξέρουμε αν έχει ευθύνη για την ημερομηνία καταβολής των συντάξεων του ΟΓΑ.Να σημειώσουμε ότι αυτό το μήνα γίνεται χαμός και με τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ,τα οποία πάνε για τις 5 Ιουνίου..

"Ο ΟΓΑ σε συνεργασία με τον Σάλλα προκαλούν και εμπαίζουν τους συνταξιούχους αγρότες

Ο ανάλγητος και τυραννικός ΟΓΑ σε αγαστή συνεργασία με τον μεγαλοτραπεζίτη Σάλλα της Πειραιώς που του δωρίστηκε η κερδοφόρος ΑΤΕ έναντι πινακίου φακής εξακολουθούν να καθυστερούν και να κατακρατούν αυθαίρετα τις χιλιάδες συντάξεις των φτωχών αγροτών του μήνα Ιουνίου κάτι που έκαναν και το μήνα Μάιο και δεν ξέρω πόσες φορές ακόμη από την αρχή του χρόνου.

Τα άλλα ταμεία σχεδόν στο σύνολό τους έχουν πληρώσει τις συντάξεις από την Παρασκευή 29 του Μάη,ενώ μερικά και από τις 28 του Μάη ο ανεύθυνος θρασύς και ανάλγητος ΟΓΑ πάντα με την
απόλυτα όπως όλα δείχνουν σύμφωνη γνώμη της μεγαλειότητας του Σάλλα μετατέθηκε η πληρωμή των συντάξεων των αγροτών για τις 2 τού μήνα Ιούνη.

Πρόκειται για μια παράνομη κατ' εξακολούθηση και προκλητική συμπεριφορά η οποία οπωσδήποτε πρέπει να υπόκειται και σε κάποια διάταξη παρανομίας. Αλλά ακόμα και αν δεν πρόκειται
για παρανομία είναι σίγουρα μια ανήθικη συμπεριφορά γιατί έχει σχέση με στέρηση του μοναδικού εισοδήματος ανθρώπων που είναι ανίκανοι και προς εργασία.

Αυτή η πρακτική του ΟΓΑ και του Σάλλα δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.Εμείς οι απόμαχοι τής μάνας γης έχουμε ακόμα τη δύναμη και το κουράγιο να σας αντιμετωπίσουμε,άσχετα αν εσείς μας υποτιμάτε!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom