Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΠΑΤΡΑ: Συγκλονίζουν τη χώρα οι άγνωστες πτυχές της οικογενειακής τραγωδίας - Τι έγραφε προφητικά στο facebook το θύμα


- Τραγική φιγούρα το 14χρονο παιδί του ζευγαριού που είδε τη μητέρα του νεκρή
- Συγκλονίζουν τη χώρα οι άγνωστες πτυχές του αποτρόπαιου εγκλήματος...


Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τρίτη 26 Μαΐου ζήτησε και έλαβε ο 45χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους, το απόγευμα του Σαββάτου.


Χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και εκεί ο δράστης φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε. Τόνισε πως έφτασε στη δολοφονία επειδή τη ζήλευε παθολογικά και έβλεπε πως δεν υπήρχε τρόπος να την πείσει να επιστρέψει στο σπίτι και να ζήσουν με το 14χρονο παιδί τους.
ΦΩΤΟ από patrastimes.grΦΩΤΟ από patrastimes.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι περνούσε κρίση και η γυναίκα είχε ζητήσει από τον 45χρονο να χωρίσουν. Η κηδεία της 48χρονης θα γίνει σήμερα στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Θεσσαλονίκη, με το στυγερό έγκλημα να σοκάρει τόσο την Πάτρα όσο και τους χρήστες των social media, που σχολιάζουν τις τελευταίες αναρτήσεις της άτυχης γυναίκας.

Η φράση «τα λάθη , τα πάθη και τα γούστα , πληρώνονται φίλε» είναι αυτή που είχε αναρτήσει λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της στην οδό Μειλίχου από το σύζυγό της Θ.Λ. η 48χρονη Γ.Σ στο facebook...

ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Λίγες ώρες μετά το θάνατό της η αδελφή της αναρτούσε σχόλιο αναφέροντας «εσύ το πλήρωσες αυτό με τη ζωή σου αδελφή μου»
Πριν 18  ώρες
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Σε άλλη της ανάρτηση η 48χρονη έγραφε « στη ζωή το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο…»
ΦΩΤΟ από patrastimes.grΦΩΤΟ από patrastimes.gr
Το χρονικό της δολοφονίας που συγκλονίζει
Το απόγευμα του Σαββάτου, η γυναίκα πήγε στο σπίτι της οδού Μειλίχου καθώς ο 45χρνος. την έπεισε να πάει εκεί, με το πρόσχημα πως την ζητούσε το παιδί, φροντίζοντας ωστόσο να έχει στείλει το παιδί στη γιαγιά του.

Η συνάντηση με τον άντρα της συνοδεύθηκε για ακόμα μια φορά από ένταση, με τον 45χρονο χειριστή γερανών σε μεγάλη πατρινή εταιρεία, να πνίγει την γυναίκα του μέσα στην μπανιέρα και στη συνέχεια να την μεταφέρει στο κρεβάτι. Στη συνέχεια ο άνδρας προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του κόβοντας με αιχμηρό αντικείμενο τις φλέβες του.

Η αποκάλυψη του δράματος
Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου ο 14χρονος γιος του ζευγαριού, επέστρεψε στο σπίτι από την γιαγιά του  και με το κλειδί που είχε προσπάθησε να μπει στο σπίτι αλλά η προσπάθειά του απέβη άκαρπη καθώς ο πατέρας του είχε φροντίσει να κλειδώσει από μέσα και να έχει το κλειδί πάνω στην πόρτα.
ΦΩΤΟ από patrastimes.grΦΩΤΟ από patrastimes.gr
Στη συνέχεια ενημερώθηκε από τον 14χρονο η αδελφή του άνδρα, η οποία άρχισε να καλεί στα τηλέφωνα του ζευγαριού,αλλά να μην παίρνει απάντηση, με αποτέλεσμα – γνώριζε για τις εντάσεις στη σχέση τους – να παει στο διαμέρισμα της οδού Μειλίχου  και αφού αρχικά προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία, φοβούμενη πως κάτι κακό είχε συμβεί. Και τελικά δεν έπεσε έξω...

Το άνοιγμα της πόρτας από ειδικό έφερε την αδελφή του άνδρα και τους αστυνομικούς αντιμέτωπους με την εικόνα της γυναίκας να είναι νεκρή στο κρεβάτι και δίπλα πεσμένος στο έδαφος αιμόφυρτος ο άντρας της, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις του.

Πηγή: thebest.grpatrastimes.gr

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom