Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Στην αντεπίθεση η Κυβέρνηση: Προβοκάτσιες και συκοφαντίες δεν γίνονται ανεκτές

"η «δημοσιογραφική» χυδαιότητα δεν έχει όρια"!

«Πόλεμος» ξεσπά ανάμεσα στην κυβέρνηση και στο εκδοτικό συγκρότημα που εκδίδει τις εφημερίδες Μακεδονία και Θεσσαλονίκη, με αφορμή χθεσινό δημοσίευμα της δεύτερης που φέρει αναπληρωτή υπουργό της κυβέρνησης να έχει μεταφέρει χρήματα στο εξωτερικό, καθώς το Μέγαρο Μαξίμου περνά στην αντεπίθεση.

Η Κυβέρνηση χτες προκάλεσε το συγκρότημα να δώσει όνομα και στοιχεία,αλλιώς θα πρόκειται για προβοκάτσια,
πλην όμως στη σημερινή της έκδοση η αδελφή Μακεδονία (η Θεσσαλονίκη κυκλοφορεί κάθε Δευτέρα) δεν προσκόμισε κανένα στοιχείο,ενώ αναμασά το θέμα προβάλλοντας διάφορες δικαιολογίες...

Το περιβάλλον του πρωθυπουργού αντέδρασε και σε άτυπη ενημέρωσή του, αναφέρει πως η «δημοσιογραφική» χυδαιότητα δεν έχει όρια.

Όπως υπογραμμίζει, το εν λόγω εκδοτικό συγκρότημα συνεχίζει τη βρώμικη προβοκάτσια με δήθεν πληροφορίες για αναπληρωτή Υπουργό που μετέφερε 80.000 ευρώ τον Μάρτιο σε τράπεζα του Λουξεμβούργου.

Οι ίδιες πηγές αφού ξεκαθαρίζουν πως προβοκάτσιες και συκοφαντίες δεν γίνονται ανεκτές στη Δημοκρατία, θέτουν προς την εφημερίδα το ερώτημα: «Έχει ή δεν έχει στοιχεία για μεταφορά 80.000 ευρώ τον Μάρτιο σε τράπεζα του Λουξεμβούργου από εν ενεργεία αναπληρωτή Υπουργό της κυβέρνησης;». Επιπλέον, καθιστούν σαφές πως αν ισχύει κάτι τέτοιο, πρέπει να τα δημοσιοποιήσει άμεσα.

Μάλιστα, όπως εξηγούν αν τα στοιχεία είναι αληθή δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα γιατί δεν υπάρχουν νομικές συνέπειες από την δημοσιοποίηση της αλήθειας, αντίθετα είναι υποχρέωση του Τύπου.

Αντιθέτως, αν δεν έχει οφείλει να ανασκευάσει το δημοσίευμα με την σαφή διατύπωση «δεν έχουμε στοιχεία για αναπληρωτή Υπουργό που μετέφερε 80.000 ευρώ τον Μάρτιο στο Λουξεμβούργο».

Αν το εκδοτικό συγκρότημα δεν πράξει ένα από τα δύο είναι υπόλογο για αισχρή προβοκατόρικη και συκοφαντική επίθεση κατά της κυβέρνησης, καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom