Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Το βίντεο της ντροπής με το υβρεολόγιο Γιαννακόπουλου σε βάρος Σπανούλη - Μήνυση καταθέτει ο Ολυμπιακός

Βασίλης Σπανούλης: "Να μετανιώσουν αυτοί που βρίζουν οικογένειες και παιδιά"!

Ενα ακόμα ντέρμπι των "αιωνίων" αντιπάλων,Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού,αυτή τη φορά στο μπάσκετ, κατέδειξε τον πολιτισμό μας και το γιατί υπάρχει βία στα γήπεδα.

Ενας πανηγυρισμός για εύστοχο τρίποντο προκάλεσε την είσοδο οπαδών στο παρκέ και τον απίστευτο εκνευρισμό του ιδιοκτήτη της γηπεδούχου ομάδας,ο οποίος με αγοραίες εκφράσεις δεν δίστασε να υβρίσει οικογένειες,μάνες και μικρά παιδιά!

Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης o Βασίλης Σπανούλης πέτυχε τρίποντο κι.... έκλεισε τ' αυτιά του,τότε μερίδα οπαδών του τριφυλλιού εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο κυνηγώντας τους παίκτες των ερυθρόλευκων και πετώντας τους αντικείμενα και καπνογόνα.


Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ όπου ακούγεται μια φωνή που παραπέμπει στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να βρίζει χυδαία τον Βασίλη Σπανούλη και σκοπεύει να καταθέσει μήνυση σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τα όσα υβριστικά ακούγονται.



Διαβάστε αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα για το σημείο της διακοπής και της εισβολής οπαδών:

«Εκτός αγωνιστικού χώρου κροτίδα λάμψης και καπνού. Στο ίδιο λεπτό οπαδοί του ΠΑΟ έβριζαν εν χορώ "Σπανούλη, μπινέ π@@@@@ς γιε". Έγινε η διακοπή, παρατήρηση και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα. 1'30 πριν τη λήξη της Δ' Περιόδου ομάδα οπαδών αποτελούμενη από 40-50 άτομα που έβριζαν στην κερκίδα πάνω από τον πάγκο του Ολυμπιακού κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους, έσπρωξαν το προστατευτικό κιγκλίδωμα του πάγκου και προσπάθησαν να επιτεθούν στους ανθρώπους που βρίσκονταν στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ενώ οι υπόλοιποι οπαδοί ταυτόχρονα πέταξαν εναντίον των παικτών και των συνοδών του ΟΣΦΠ δεκάδες αναπτήρες και πλαστικά μπουκάλια με νερό.

Σε αυτό το σημείο η ομάδα του ΟΣΦΠ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο μετά από δική μας προτροπή. Ο αγώνας διεκόπη για 20 λεπτά και αφού η αστυνομία και οι παράγοντας του ΠΑΟ εγγυήθηκαν την ασφάλεια των παικτών και των συνοδών του Ολυμπιακού, ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά. 15'' πριν την λήξη του αγώνα, οπαδοί του ΠΑΟ έβριζαν με το σύνθημα "Σπανούλη, μπινέ π@@@@@ς γιε". Σ΄αυτό το σημείο έγινε δεύτερη παρατήρηση στην ομάδα του ΠΑΟ. Διακοπή του αγώνα και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα. Ο αγώνας συνεχίστηκε και τελείωσε κανονικά. Αποχώρηση των παικτών και των συνοδών του Ολυμπιακού με πλήρη ασφάλεια».

Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε, κατά τη διάρκεια της διακοπής του παιχνιδιού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος επιτέθηκε στον Βασίλη Σπανούλη. 

Ελεεινό και τιποτένιο χαρακτήρισε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟ τον Σπανούλη, και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να τον τιμωρήσει!

Αναλυτικά οι φοβερές δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

“Για 38,5 λεπτά δεν έγινε τίποτα στο γήπεδο. Ο κόσμος ήταν άψογος, δυστυχώς η ομάδα δεν έπαιξε καλά. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, άξιζε τη νίκη και τα συγχαρητήρια. Όλοι όμως είδαν έναν άνθρωπο που έχει πλουτίσει από το μπάσκετ και έχει βγάλει 20-30 εκατομμύρια, ένας τιποτένιος, ένας ελεεινός να αμαυρώσει αυτή τη γιορτή. Έχει φύγει τόσες φορές με την ουρά στα σκέλια από εδώ. Ο Σπανούλης δεν έχει δουλειά να βρίσκεται στην Ελλάδα. Δεν έχει χώρο στο μπάσκετ και είναι ντροπή του που προκάλεσε. Κάνω έκκληση στον Πρωθυπουργό κ.Τσίπρα να τον τιμωρήσει παραδειγματικά”.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Γιαννακόπουλου:


Βασίλης Σπανούλης: "Να μετανιώσουν αυτοί που βρίζουν οικογένειες και παιδιά"

''Δεν κατάλαβα καμιά επίθεση. Μου έδειξαν μετά κάποια πράγματα που ούτε καν θέλω να σχολιάσω. Δεν έβρισα, ούτε έκανα κάτι αντιαθλητικό. Ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής. Καλώς ή κακώς εδώ στο ΟΑΚΑ ακούω πολλά. Δεν προκάλεσα ούτε έθιξα κανέναν για να λέγονται όσα λέγονται για εμένα. Τι να μετανιώσω; Πρέπει να μετανιώσουν αυτοί που βρίζουν οικογένειες και παιδιά'' υποστήριξε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.


Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το παιχνίδι έληξε 66 - 77 με τον Ολυμπιακό να αποκτάει πλεονέκτημα έδρας για τη συνέχεια....

Τώρα πως μετά απ' όλα αυτά θα διεξαχθούν 5 αγώνες μεταξύ των ένας Θεός το ξέρει...,ίσως και ο κύριος Κοντονής που πιστεύει ότι με νομοσχέδια θα καταπολεμήσει τη βία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom