Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΒΙΛΑΣ


Όταν παντρεύτηκε η κόρη στη δεξίωση μετά το γάμο εκτός από τη μισή αφρόκρεμα της Αθήνας ήταν και πολιτικοί απ΄ όλα τα κόμματα, με προεξάρχοντα τον Γιάννη Βαρβιτσιώτη. Τι σύμπτωση. Όταν το λιμενικό ανεκάλυψε την καβάτζα της μεγαλύτερης παρτίδας ηρωίνης στη βίλα της Φιλοθέης, υπουργός ήταν ο Μιλτιάδης, ο υιός του Ιωάννου Βαρβιτσιώτη.

Εκείνος ο γάμος της κόρης κατέληξε στο διαζύγιο, αφού το ζευγάρι
έκανε ένα γιο, τον 16χρονο σήμερα, που κι αυτό το παλληκάρι βρέθηκε μπλεγμένο στη συμμορία των ναρκωτικών, όπως η μητέρα του παιδιού, ο εραστής της, εκτός βέβαια από τον πρώην σύζυγο της.

Όλοι συζούσαν στη πολυτελέστατη βίλα του μακαρίτη πεθερού, όπου ο πρώτος όροφος χρησιμοποποιούνταν για τις χαρτοπαικτικές συνευρέσεις πολλών επωνύμων της καλής αθηναϊκής κοινωνίας, αποφεύγω ονόματα, και το υπόγειο ήταν για να πακετάρεται σε σακούλες μαρμαρόσκονης η ηρωίνη.

Ο γνωστός δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου είχε υποστηρίξει ότι οι κατηγορούμενοι δεν γνώριζαν τι υπήρχε στο υπόγειο. Οι διωκτικές αρχές, ΣΔΟΕ και σία, όπως και η DEA, όπως λέμε CIA, η αμερικάνικη υπηρεσία διώξεως ναρκωτικών, είναι μαλάκες, δηλαδή. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Τζάμπα είχαν για εβδομάδες στο σημάδι την πορεία του φορτίου.

Να δώσω την πληροφορία ακόμα, γιατί γραφτήκανε πολλά, πάρα πολλά, όμως τίποτα το πολύ “από μέσα”, ότι το υπόγειο της εντυπωσιακής βίλας δεν ήταν απλά χώρος αποθήκης όπου το επισκεπτόταν μονάχα το υπηρετικόν προσωπικόν, αλλά δεν έχει να ζηλέψει σε λούσο τίποτα από τα άλλα κομμάτια της πολυτελέστατης οικίας. Από μπαρ με καθρέπτες μέχρι μπάρμπεκιου και θερμαινόμενη πισίνα.

Θα επανέλθω σ' αυτό το στόρυ που έχει πολύ ψωμί. Προς το παρόν μία πινελιά. Ο 42χρονος φερόμενος σαν ιδιοκτήτης του καραβιού που μετέφερε την ηρωίνη, πρώην σύζυγος της κόρης του μακαρίτη ιδιοκτήτη της βίλας, εμφανιζόταν πριν χρόνια στο ΟΑΚΑ με διαρκείας εισιτήριο στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Με τον πιτσιρικά τότε γιο του.

ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις αναρτήσεις μας για την υπόθεση της ηρωίνης που πιάστηκε στο βαπόρι NOOR 1 και στη Βίλα της Φιλοθέης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom