Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Ολη η αλήθεια για το νέο αεροδρόμιο της Πάρου - Τι ζητάει η Υ.Π.Α.


Δημοσιεύματα, που καμία σχέση με την αλήθεια δεν είχαν, είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα σε blog της Πάρου, τα οποία βέβαια δεν έχουν καμία σχέση με επαγγελματίες δημοσιογράφους.

Τα δημοσιεύματα έκαναν αναφορά ότι η ΥΠΑ (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας), ενέκρινε την πρόταση του δημάρχου κ. Μάρκου Κωβαίου, για το θέμα του κτηριακού προβλήματος –που δεν είναι το μόνο- για τη λειτουργία του νέου αεροδρομίου του νησιού μας.

Καταρχήν, σημειώνουμε πως οι εργασίες που πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή στο νέο αεροδρόμιο Πάρου, με την κατασκευή του διαδρόμου απογειώσεων – προσγειώσεων των αεροσκαφών, δε φαίνεται να ολοκληρώνονται στο χρονικό διάστημα που είχε προγραμματιστεί (30/5/2015), καθώς υπάρχει καθυστέρηση στις πληρωμές από την πολιτεία.

Οι εργασίες είναι πιθανόν για τον παραπάνω λόγο να αργήσουν να ολοκληρωθούν, έως ότου υπάρξει κανονική εκ νέου χρηματοδότηση. Οι εργολάβοι είναι απογοητευμένοι από αυτή την εξέλιξη και ήδη έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, έστειλε στις 15 Απριλίου 2015 επιστολή-απάντηση στο δήμο Πάρου, σχετικά με τα έργα του νέου αεροδρομίου....

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο δισέλιδο 8-9 της "Φωνής της Πάρου" ΕΔΩ,όπου μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την εφημερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom