Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Γιος γνωστού πρώην υπουργού ανάμεσα στους τρεις συλληφθέντες για τα συνθήματα στο ΟΑΚΑ


Στη σύλληψη τριών ανηλίκων,οι οποίοι έγραφαν συνθήματα στο ΟΑΚΑ κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού,προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το «ερυθρόλευκο»
στρατόπεδο, το βράδυ της Παρασκευής πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας,τρεις 17χρονοι εισήλθαν στο ΟΑΚΑ για να γράψουν υβριστικά συνθήματα και συνελήφθησαν.

Οι νεαροί είχαν μπει με σπρέι και πιάστηκαν επ' αυτοφόρω την ώρα που έγραφαν τα συνθήματα κατά του Ολυμπιακού και του προέδρου του  Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον των 17χρονων,οι οποίοι,σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,είναι μόνιμοι θαμώνες της Θύρας 13.

Από τον Ολυμπιακό θεωρούν ότι κάποιοι έστειλαν τα συγκεκριμένα παιδιά στο γήπεδο για να δυναμιτίσουν το κλίμα του τελικού.

Σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης από την εκπομπή του στο ρ/σ parapolitika fm 90,1 ανέφερε ότι ο ένας από τους συλληφθέντες είναι γιος γνωστού πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ (είπε κανονικά τ' όνομά του στον αέρα πολλές φορές,πράγμα που σημαίνει ότι η πληροφορία του είναι σίγουρη).Εμείς δεν θα το γράψουμε γιατί δεν είναι ο συγκεκριμένος το θέμα μας (απλά για την ιστορία ο εν λόγω καθηγητής θα μπορούσε να διαφημίζει οδοντόκρεμες!).

Τότε γιατί το αναφέρουμε;Δεν πρόκειται για οικογενειακή ευθύνη,αλλά για παραμέληση ανηλίκου καθόσον μέχρι τη συμπλήρωση των 18 ετών την ευθύνη φέρουν οι γονείς λέει ο νόμος!

Αυτούς λοιπόν  εκλέγουμε και αυτοί μας κυβερνούν!Ανθρωποι που είναι ανίκανοι να βάλουν σε τάξη τα του οίκου τους,που δεν μπορούν να εμπνεύσουν αγωγή και συμπεριφορά στα παιδιά τους  εμείς τους εμπιστευόμαστε τις ζωές μας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom