Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΗΡΩΙΝΕΣ


Άλλο περίεργο, λένε. Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, άρα βάζελος, ανέλαβε να υπερασπιστεί τον Αιμίλιο Κοτσώνη, πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, άρα γάβρος, στα ποδοσφαιρικά φρονήματα.

Τίποτα το περίεργο. Κατ' αρχήν, και το πιο βασικό, ίσως.
Ο πρώην πρόεδρος στο κόμμα το κυβερνητικό, ο σύντροφος Νίκος Κωνσταντόπουλος δεν έγινε πρόεδρος στον Παναθηναϊκό επειδή είναι βάζελος. Πιθανόν να είναι οπαδός της ομάδας, πιθανόν όχι, όπως παίζει να μην τον ενδιαφέρουν καθόλου τα ποδοσφαιρικά. Σημασία έχει ότι ο πατέρας της Ζωής Κωνσταντοπούλου λόγω της σχέσης του με την οικογένεια Βαρδινογιάννη είχε γίνει πρόεδρος στην ΠΑΕ.

Παρακάτω. Γιατί είναι σίγουρα γάβρος ο κύριος Κοτσώνης που κατηγορείται για το μεγαλύτερο φορτίο ηρωίνης στην Ελλάδα; Πιθανόν να είναι, πιθανόν όχι. Μπήκε στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός διότι είναι στενότατος γνώριμος και άνθρωπος της εμπιστοσύνης του Μαρινάκη. Όχι γιατί είναι γάβρος.

Απορούν κάποιοι μαλάκες γιατί, λέει, ο Κωνσταντόπουλος ανέλαβε τον Κοτσώνη. Επειδή είναι λειτουργός της δικαιοσύνης ο δικηγόρος. Επειδή είναι επαγγελματίας. Με ποια λογική να αρνηθεί μία, φαντάζομαι, πολύ καλή, πάρα πολύ καλή αμοιβή να υπερασπίσει κάποιον κατηγορούμενο;

ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις αναρτήσεις μας για την υπόθεση της ηρωίνης που πιάστηκε στο βαπόρι NOOR 1 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom