Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Αυξάνεται και πληθύνεται το... ολιγομελές κυβερνητικό σχήμα! - Ορκίζεται νέος υφυπουργός Δικαιοσύνης


Ακόμα μεγαλύτερο από σήμερα το κυβερνητικό σχήμα,που θα ήταν ολιγομελές αν θυμάστε, καθώς, μετά από απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο κύριος Δημήτρης Παπαγγελόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα υφυπουργού Δικαιοσύνης, ανεβάζοντας τον αριθμό των υφυπουργών στην κυβέρνηση σε επτά και συνολικά σε 41 μέλη.

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος είναι πρώην προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και ως τώρα είχε αναλάβει τον τομέα της διαφάνειας.

Ο ίδιος έχει διατελέσει και στέλεχος της ΕΥΠ επί Κώστα Καραμανλή, ενώ το όνομά του έχει συνδεθεί με τη διερεύνηση μεγάλων υποθέσεων.

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εισήλθε στο Δικαστικό Σώμα το 1983.

Ο πρώην εισαγγελέας Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ορκίζεται σήμερα το απόγευμα Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων .

Η ορκωμοσία του θα γίνει ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στις 18.00, από τον επίσκοπο Μεθώνης κ. Κλήμη.

Ο νέος υφυπουργός θα αναλάβει αρμοδιότητες που σχετίζονται με την ενίσχυση της διαφάνειας στον χώρο της Δικαιοσύνης, που αποτελεί προτεραιότητα της σημερινής ηγεσίας του υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom