Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Χειροκροτήστε την τεράστια Ελληνίδα Μιράντα Ξαφά: "Εχω αποσύρει τις καταθέσεις μου από τις Ελληνικές τράπεζες"!

Την κυνική κυρία Ξαφά δεν την πιάσανε με τη γίδα στην πλάτη,όπως τον Γκίκα Χαρδούβελη,μόνη της βγήκε να μας πει πόσο μυαλό και πόσα χρήματα έχει ώστε να φυλάγεται από τυχόν χρεοκοπία της Ελλαδίτσας μας...
Να τα χαίρεστε κυρία μου,όπως και τον απύθμενο κυνισμό σας!
Περίπου τον ίδιο πατριωτισμό και την ίδια λογική διαθέτοιυν οι περισσότεροι απ' όσους κατά καιρούς βάλθηκαν να μας σώσουν... εξασφαλίζοντας τις καταθέσεις τους...
Χειροκροτήστε τους
Ζείδωρον

Κριτική στην κυβέρνηση άσκησε η κυρία Mιράντα Ξαφά, επικεφαλής της E.F. Consulting,πρώην στέλεχος του ΔΝΤ,αλλά και πρώην σύμβουλος-συνεργάτης αρχηγών της Ν.Δ,αποκαλύπτοντας μάλιστα πως έχει ήδη αποσύρει το σύνολο των καταθέσεών της από τις ελληνικές τράπεζες.

Μιλώντας σε εκδήλωση του London School of Economics, την οποία διοργάνωσαν το Ελληνικό Παρατηρητήριο του LSE και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Τραπεζιτών Ηνωμένου Βασιλείου, η Μιράντα Ξαφά παραδέχθηκε πως «έχει τραβήξει όλα τα λεφτά της από το ελληνικό τραπεζικό σύστημα».

«Η κυβέρνηση μιλά για αναδιανομή πλούτου αντί για παραγωγή του», σχολίασε, για να προσθέσει πως η κυβέρνηση, στην ουσία, θέλει να προσφέρει κοινωνικά επιδόματα με χρήματα άλλων, διότι «μπορεί να λέει ότι ζητά χρόνο, αλλά στην ουσία ζητάει χρήματα».

Η Μιράντα Ξαφά παρατήρησε επίσης πως δεν επιλέγει κάποιος τη λιτότητα, αλλά αυτή εφαρμόζεται ως αντάλλαγμα για την παροχή βοήθειας.

Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι η λιτότητα, ούτε το υψηλό χρέος, του οποίου το κόστος εξυπηρέτησης είναι πολύ χαμηλό, αλλά το γεγονός ότι δεν παράγει για να εξάγει και για να είναι πιο ανταγωνιστική, κατέληξε.

Σημείωση Ζείδωρον:Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί με τον κυνισμό της η βολεμένη κυρία Ξαφά.Εχουμε ασχοληθεί και παλαιότερα μαζί της,δείτε ΕΔΩ

Βιογραφικό της κυρίας από την προσωπική της ιστοσελίδα:
H Δρ. Μιράντα Ξαφά ξεκίνησε την καριέρα της στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην Ουάσινγκτον to 1980, όπου επικεντρώθηκε στα σταθεροποιητικά προγράμματα στη Λατινική Αμερική.

Το 1991-93 εργάστηκε ως Διευθύντρια του Οικονομικού γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη στην Αθήνα, και εν συνεχεία εργάστηκε ως αναλύτρια των διεθνών αγορών στο Λονδίνο και στην Αθήνα.

Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του ΔΝΤ την περίοδο 2004-09, και εν συνεχεία στέλεχος της I.J. Partners με έδρα την Γενεύη, είναι τώρα διευθύνων σύμβουλος της E.F. Consulting στην Αθήνα και ερευνήτρια του Center for International Governance Innovation (CIGI).

Έχει διδάξει οικονομικά στο πανεπιστήμιο Pennsylvania των ΗΠΑ, όπου έκανε τις μεταπτυχιακές της σπουδές, και στο Princeton, και έχει δημοσιεύσει άρθρα και μελέτες πάνω σε διεθνή οικονομικά θέματα.

Σημ.Ζ.:Στο βιογραφικό δεν αναφέρεται ότι υπήρξε και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της ΔΡΑΣΗΣ....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποσο δικιο ειχε η Ξαφά και ποσο λαϊκιστές και άσχετοι εσείς του blog... Λίγους μήνες μετα φαααααπ CAPITAL CONTROL.
Δεν εχω τις γνώσεις της Ξαφά αλλα δεν ειμαι και .. καμμενος να εχω αφήσει τα δουλεμένα φορολογημένα μου χρήματα στις ελληνικές τραπεζες. Βάλτε φορους τωρα 80% σε αυτους που δηλώνουν έντιμα για να πληρώσετε τον Καρανικα, το Πολλάκη, το ράπερ και τον λεβιέ.. Και τα πλήθη να αλαλάζουν απο κάτω για το θάνατο της κατσίκας του γείτονα..

Read more: Go to TOP and Bottom