Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΒΑΖΕΙ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ

Πρώτη ενέργεια της Δημοτικής αρχής Καφατσάκη ήταν να απαγορεύσει τη διέλευση των δημοτών μπροστά από την Εκκλησία...
Ας τα λουστεί τώρα,αφού δεν ήξερε με ποιον έμπλεκε,όμως δυστυχώς τα λούζονται και οι πολίτες τα έργα των αρχόντων!
Ζείδωρον

Εμπόδια στην πραγματοποίηση του ετήσιου μαθητικού φεστιβάλ θεάτρου βάζει ο αρχιμανδρίτης Βενέδικτος. Σύμφωνα με ενημέρωση που έκανε η Δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο της 21ης Μαίου, η νομική υπηρεσία του ναού του Αγίου Γεωργίου «εξήγησε» στην Δήμαρχο ότι το μαθητικό θεατρικό φεστιβάλ δεν θα μπορούσε να γίνει, όπως κάθε χρόνο, στο ανοιχτό θεατράκι που είναι ανάμεσα στην εκκλησία και στη Βίλα Ζωγράφου, γιατί «γινόνται έργα».

Γι’ αυτό το λόγο, πρόσθεσε η νομική υπηρεσία του Αγ. Γεωργίου, δεν θα επιτρεπόταν η είσοδος οχημάτων και συνεργείων για το στήσιμο του φεστιβάλ από την πύλη της οδού Αγ. Γεωργίου (τη μοναδική πύλη απ’ όπου μπορούν οχήματα και συνεργεία να προσεγγίσουν το θεατράκι) και την πλατεία μπροστά στην εκκλησία.

Η Δημοτική Αρχή διαπίστωσε σύντομα ότι η δικαιολογία αυτή ηταν προσχηματική. Καθώς όμως δεν έβγαινε άκρη με τον αρχιμανδρίτη (δεν σήκωνε καν τα τηλέφωνα) η Δημοτική Αρχή κατέφυγε στο δικαστήριο.

Το δικαστήριο εξέδωσε προσωρινή διαταγή η οποία υποχρεώνει τον αρχιμανδρίτη να επιτρέψει την πρόσβαση στο θεατράκι μέσω της πύλης επί της οδού Αγ. Γεωργίου και έτσι το μαθητικό φεστιβάλ θεάτρου θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Εκκρεμεί η δίκη για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της πλατείας Αγ. Γεωργίου.
https://xekinimazografou.wordpress.com/

από zografou.net

Η πολιτεία και οι κόντρες του Αρχιμανδρίτη είναι γνωστές παλαιόθεν!Ομως και ο Δήμος έχει τις ευθύνες του...
Οταν πριν ακόμα κλείσει βδομάδα από την ανάληψη των καθηκόντων της η νέα Δημοτική αρχή Ζωγράφου έβγαζε την παρακάτω ανακοίνωση που απαγόρευε τη διέλευση των δημοτών από το συγκεκριμένο χώρο δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη;

Διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό μας ρεπορτάζ στις 8/9/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom