Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΤΩΡΑ: Θρίλερ στην Πάτρα! Απειλεί να κάψει όλη την πολυκατοικία και να καεί ζωντανός

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΟΗΣ ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

Συναγερμός σε Πυροσβεστική και ΕΛ.ΑΣ. σήμανε απόψε στην Πάτρα λίγο πριν τις 22:00,όταν έγινε γνωστό ότι συμπολίτης απειλεί να βάλει φωτιά στο σπίτι του,που βρίσκεται σε πολυκατοικία στην οδό Μεσσάτιδος 6 στην περιοχή της Αρόης, βάζοντας παράλληλα τέλος στη ζωή του.

Νεότερη Ενημέρωση 11.27'

Να βάλει φωτιά σε όλο το πολυώροφο κτίριο στο οποίο βρίσκεται και το δικό του διαμέρισμα απειλεί ο άντρας που λίγο πριν της 10 το βράδυ μέσω μηνύματος του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστή την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Για προληπτικούς λόγους η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε εκκένωση όλων των διαμερισμάτων του κτιρίου,ενώ ειδικοί της αστυνομίας διαπραγματεύονται μαζί του.

Πρώτη ενημέρωση 22.55'

Να καεί ζωντανός βάζοντας φωτιάς το σπίτι του απειλεί άντρας ο οποίος διαμένει στην οδό Μεσσάτιδος 6 στην Αρόη.

Οι προθέσεις του έγιναν γνωστές μετά από ανάρτηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επί τόπου βρίσκονται άντρες της ΕΛ.ΑΣ. ψυχολόγος και διαπραγματευτής
http://www.patrastimes.gr/

update:Στην ψυχιατρική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας μεταφέρθηκε ο 31χρονος άνδρας που το βράδυ της Παρασκευής απειλούσε να βάλει φωτιά στο σπίτι του και να καεί ζωντανός.

Ο άνδρας μετά από τρεις ώρες και κινητοποίηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής πείστηκε από τους διαπραγματευτές να εγκαταλείψει το σχέδιό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom