Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Με Ελικόπτερο του «ΕΚΑΒ» ως το Αίγιο ο ΥΦΕΘΑ Τόσκας…(Σεμνά και ταπεινά;)


Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Αίγιο, σχεδόν ινκόγκνιτο, πραγματοποίησε το μεσημέρι της προηγούμενης Παρασκευής ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Τόσκας για να είναι παρών στην επίσκεψη Ρώσων επενδυτών που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τα προϊόντα της ΕΒΟ και που ήρθαν γι’αυτό το σκοπό στο εργοστάσιο.

Ο κ. Τόσκας, υποστράτηγος ε.α., κατέφτασε με ελικόπτερο που προσγειώθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου (τα άλλα δύο με τους επενδυτές προσγειώθηκαν στο ελικοδρόμιο της ΕΒΟ) κι εκεί εκ μέρους της δημοτικής αρχής τον υποδέχτηκε ο βοηθός δημάρχου κ. Νίκος Θανασούλιας.
Μιλώντας αποκλειστικά στο filodimos.gr ο υφυπουργός τόνισε πως η κυβέρνηση και ειδικότερα το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας βρίσκονται στη διαδικασία προώθησης των προϊόντων της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας και επίδειξης των δυνατοτήτων των εργοστασίων της, με αρκετούς επενδυτές να βρίσκονται στη «λίστα» ενδιαφέροντος.
«Εμείς καλοδεχόμαστε οποιονδήποτε επισκέπτη δείχνει ενδιαφέρον και είμαστε ανοιχτή σε όποιον θέλει να διαπιστώσει από κοντά την παραγωγική δραστηριότητα των εργοστασίων, μεταξύ αυτών και της ΕΒΟ Αιγίου.
Ως πολιτική ηγεσία επιδιώκουμε να ξαναζωντανέψουν αυτά τα εργοστάσια των ΕΑΣ, για να δοθεί ώθηση στην τοπική και ευρύτερη οικονομία της χώρας».
Σε ερώτηση για το αν υπάρχει ελπίδα για τα αμυντικά συστήματα της χώρας, ο κ. Τόσκας δήλωσε αισιόδοξος ακόμα και για την ΕΛΒΟ που βρίσκεται ως γνωστόν σε εκκαθάριση, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως «μπορεί να σταθεί κι αυτή στα πόδια της με τις κατάλληλες κινήσεις εκ μέρους μας».
Εμείς να θυμηθούμε και να αναρωτηθούμε που βρίσκονται  τα Ελικόπτερα του Στρατού  που ο τ.Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός Τσέλιος από ελικόπτερα VIP  τα μετέτρεψε σε ασθενοφόρα !…Αλλά από ότι φαίνεται κάποιοι θέλουν να τα χρησιμοποιούν ως VIP (σεμνά και ταπεινά ) εννοείται !B_212-616x350_tselios
  Για να θυμηθούμε …Με απόφαση του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Τσέλιου
Το ελικόπτερο τύπου Bell-212 VIP της Αεροπορίας Στρατού θα πάψει να χρησιμοποιείται πλέον σε αποστολές «μεταφοράς υψηλών προσώπων» και θα τροποποιηθεί πάραυτα από το προσωπικό της, προκειμένου όσο γίνεται πιο σύντομα να αρχίσει να χρησιμοποιείται στις… αεροδιακομιδές ασθενών και τραυματιών στη θέση των μεταφορικών ελικοπτέρων CH-47D/SD Chinook της δυνάμεως της!
Σχόλιο ελικά τα Ελικόπτερα του ΕΚΑΒ πετάνε;  …Γιατί αν πετάνε γιατί χρησιμοποιούμε για αεροδιακομιδές στα νησιά τα Ελικόπτερα της  Α.Σ  ( Είναι γνωστό οτι τα Σινούκ αντί να μεταφέρουν Καταδρομείς …Πετάνε καθημερινά μεταφέροντας αρρώστους!
Δείτε εδώ  την Ανακοίνωση τύπου του ΓΕΣ !chinnok1
Τις πρώτες πρωινές ώρες της 24 Απριλίου 2015, κατόπιν αιτήματος του ΕΚΑΒ,πραγματοποιήθηκε αεροδιακομιδή μιας γυναίκας 52 χρονών με εντερορραγία, από τη ν. Σύρο στην Αθήνα. Η αεροδιακομιδή πραγματοποιήθηκε με ελικόπτερο CH-47 D (Chinook) της Αεροπορίας Στρατού.

Το Πρώτο Θέμα της Κυριακής έχει πρωτοσέλιδα αύριο την πτήση του κυρίου υφυπουργού γράφοντας μάλιστα ότι πήρε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom