Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Εδώ τα ανεπίσημα μαντάτα (της συνάντησης Τραπεζιώτη-Κουρουμπλή)

Η φωτογραφία από προεκλογική επίσκεψη στο νοσοκομείο

Τα επίσημα θα τα διαβάσετε αλλού. Εδώ τα ανεπίσημα, αυτά δηλαδή που γεννάει το κεφάλι του Ασυνείδητου ως σκέψη, αφού πρώτα διαβάσει τα επίσημα μαντάτα.

Πήγε λέει την προηγούμενη Πέμπτη ο Μήτσος, μας είπε χθες το γραφείο του και είδε τον Πάνο στο Υπουργείο. Εμείς αυτό δεν μπορούμε να το διαψεύσουμε.

Γιατί, αν και μας το λέει ο ίδιος ο Μήτσος, χωρίς μάλιστα να μας προσκομίσει ούτε μία φωτογραφία αυτής της ιστορικής συνάντησης, εμείς είμαστε σίγουροι ότι έτσι έγιναν τα πράγματα, γιατί όλα κι όλα, αλλά ψέματα ο Μήτσος δε λέει.

Τώρα, εσείς εκεί έξω που τα διαβάζετε όλα αυτά και το μυαλουδάκι σας φτιάχνει διάφορα σενάρια οφείλω να σας ενημερώσω, ότι όχι, ο Μήτσος δεν πήγε στο υπουργείο για να καταθέσει αίτηση και βιογραφικό για διοικητής στο νοσοκομείο Αγρινίου, για δυο λόγους:

1ον Ο Μήτσος δεν είναι ο τελευταίος, που δεν τον ξέρει κανένας. Και δουλειά έχει, και ευθύνες αυτοδιοικητικές πολλές έχει αναλάβει, και τρία καρπούζια κάτω από τις δυο του μασχάλες δεν χωράνε.

Και 2ον Όποιος θέλει να βρει τον Μήτσο για δουλειά, ξέρει που θα τον βρει. Και διεύθυνση έχει και αριθμό. Σιγά να μην πάει να ασχοληθεί με τα βάμματα! Γιατί; Για να τον φάνε τα ιώδια;

Η αλήθεια είναι, ότι πήγε να βρει τον υπουργό, για να του αποσπάσει την ρητή δέσμευση της παραχώρησης του παλιού νοσοκομείου. Και επειδή ο Μήτσος τον ξέρει τον τρόπο, την απέσπασε, με τον όρο όμως να υπάρξει συγκεκριμένο σχέδιο για την αξιοποίηση του.

Τώρα, επειδή παρεμπίπτοντος μας ανακοίνωσε, πως σε ότι αφορά το θέμα των ελλείψεων σε ιατρικό προσωπικό του νέου Νοσοκομείου της πόλης θα προχωρήσει η διαδικασία κάλυψης των οργανικών θέσεων με μόνιμους ιατρούς, μέχρι τα τέλη Μαΐου και θα προσληφθούν επικουρικοί γιατροί με διάρκεια απασχόλησης την διετία κτλ… κτλ…, μην πάει το μυαλό σας εκεί που το ‘χει «αμέτι μουχαμέτι» να πάει, γιατί, όπως είπαμε, αυτό δεν είναι αλήθεια.

Απορία: Αλήθεια εκείνο το σχέδιο, που είχε η παράταξη του Μήτσου για την αξιοποίηση του παλιού νοσοκομείου, γιατί δεν το έδωσε, να το δει ο υπουργός, έτσι ώστε να του βάλει την υπογραφή και να έρθει με το χαρτί της παραχώρησης στα χέρια, δεν μπορώ να το καταλάβω; Λέτε, να θέλει να του το πάει άλλος. ο υπουργός;
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Διαβάστε ΕΔΩ την επίσημη ανακοίνωση της παράταξης Τραπεζιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom