Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Ο Σάββας Ξηρός αρνείται το βραχιολάκι για... θρησκευτικούς λόγους (βίντεο)


Αρνείται να φορέσει βραχιολάκι ο καταδικασμένος για την τρομοκρατική δράση της 17Ν Σάββας Ξηρός και αυτό λόγω θρησκείας και των... Προφητειών της Αποκάλυψης!

Συγκεριμένα, μιλώντας στο E TV, ξεκαθάρισε ότι δεν διάκειται αρνητικά απέναντι στο νέο νόμο, ωστόσο δεν προτίθεται να κάνει χρήση της ηλεκτρονικής επιτήρησης λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων.

«Ο πρώτος και κυριότερος λόγος είναι λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων. Δηλαδή αυτό περιγράφεται ακριβώς στην Αποκάλυψη ως μέσον χωρίς το οποίο δεν μπορεί κάποιος να μετέχει στην κοινωνική ζωή και τείνει να επιβληθεί με διάφορους τρόπους σε όλο και περισσότερες κοινωνικές ομάδες.

Αυτός ο τρόπος επιτήρησης προσπαθεί να επιβληθεί με κάθε τρόπο στη σύγχρονη κοινωνία. Δηλαδή, το να δοκιμάζεται πιλοτικά αυτό το σύστημα σε κατάδικο, σε κρατούμενο, δηλαδή κάνουν ένα πείραμα σε πραγματικές συνθήκες.

Τώρα πρέπει να επεκταθεί σε ευαίσθητους τομείς, δηλαδή ποιοι δουλεύουν σε αεροδρόμια, όπως έγινε το 2004 με τα βιομετρικά στοιχεία στα αεροδρόμια, τα οποία σήμερα έχουν επεκταθεί και στις τράπεζες και σε άλλα. Μετά μπορεί να μπουν σε υπουργεία κτλ».

Όσον αφορά τους ιατρικούς λόγους, σημειώνει ότι δεν θα μπορεί να κάνει καμία εξέταση όπως καρδιογράφημα, μαγνητική και αξονικές καθώς οι εξετάσεις αυτές επηρρεάζονται από την ακτινοβολία που εκπέμπει το βραχιολάκι, η οποία όπως ανέφερε ο ίδιος είναι πιο επιβλαβής από αυτήν του κινητού τηλεφώνου.

Παράλληλα υπογράμμισε την «αποφασιστικότητα και την αντοχή» της κυβέρνησης κατά τη διαδικασία ψήφισης του σχετικού νόμου.

«Ο καινούριος νόμος πέρασε με μεγάλη δυσκολία και φάνηκε η κυβέρνηση να δείχνει και αποφασιστικότητα και αντοχή», επεσήμανε, προσθέτοντας ότι «ο κύριος Τσίπρας και ο κύριος Παρασκευόπουλος υπερασπίζονται τον πολιτικό πολιτισμό. Δεν υπερασπίζονται ούτε εγκληματίες, ούτε κρατούμενους. Υπερασπίζονται το δίκαιο».

Τέλος, αναφερόμενος στις αντιδράσεις των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας, ο Σάββας Ξηρός εκτίμησε ότι «οι πιέσεις Αμερικανών και Άγγλων δεν έχουν σχέση με το πρόσωπό μου. Είναι πολιτική των ΗΠΑ να κατηγορούν μία κυβέρνηση που δεν συνεργάζεται, που δεν συμμορφώνεται με υποδείξεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom